«مختار احمدی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در مدت مشابه سال گذشته پنج هزار نفر از مقرری بیمه بیکاری استفاده می کردند، افزود: از ابتدای سال تاکنون ۹۸۰ نفر از مقرری بگیران به دلیل پایان مقرری، بازنشستگی، فوت یا کشف اشتغال پنهان قطع شد.
وی با اشاره به واحدهای مشکل دار استان، اضافه کرد: طی رصد و بازرسی های مستمر به عمل آمده از بنگاه های اقتصادی، تعداد واحدهای مشکل دار استان در ۹ ماه سپری شده از سال جاری، ۴۸ واحد با تعداد سه هزار و ۶۱۴ کارگر است که نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
به گفته وی این واحدها با مشکلاتی مانند عدم وجود نقدینگی در تامین مواد اولیه، بیمه، مالیات، مشکلات مالی ناشی از تورم و عدم توانایی در تامین برخی قطعات دستگاه های موجود یا بروزرسانی قطعات جدید و مشکلات بین سهامداران شرکتها روبرو هستند.
احمدی اضافه کرد: در سال جاری، با توجه به افزایش فرصت های شغلی و ظرفیت های خالی اشتغال و در راستای اجرایی نمودن دستورالعمل مشترک اشتغال مجدد، جلسات متعددی میان این اداره کل با اداره کل تأمین اجتماعی و ادارات اجرایی برگزار شده است.
وی همچنین گفت: بر اساس این دستورالعمل، کارفرمایان می توانند جهت بهره مندی از خدمات نیروی کار مقرری بگیران تحت پوشش بیمه بیکاری، تعداد نیروی انسانی و تخصص مورد نیاز خود را کتباً و بر اساس فرم یک این دستورالعمل به ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی در سطح استان اعلام کنند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان گفت: مقرری بگیران بیمه بیکاری که در قالب این طرح و با معرفی ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول به کار می شوند در صورت بیکاری غیر ارادی از سوی کارگاه مربوط می توانند مدت باقی مانده مقرری بیمه بیکاری را استفاده کنند و الزام یکسال سابقه در آخرین کارگاه برای این دسته از متقاضیان حذف شده است.
نرخ بیکاری استان کرمانشاه در پاییز امسال به ۱۲.۹ درصد رسید
به گزارش ایرنا؛ مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان کرمانشاه در پاییز امسال را ۱۲.۹ درصد اعلام کرد که نسبت به پاییز سال گذشته با ۱۳.۲ درصد، سه دهم درصد کاهش یافته است.
براساس اعلام مرکز آمار ایران در پاییز امسال متوسط نرخ بیکاری کشور ۸.۲ درصد بوده که براین اساس نرخ بیکاری استان کرمانشاه ۴.۷ درصد از متوسط کشوری بالاتر است.
نرخ بیکاری استان کرمانشاه در فصل قبل، یعنی تابستان امسال هم ۱۳.۶ درصد بود.
در پاییز امسال استان های کردستان با نرخ بیکاری ۱۳.۸ درصد و لرستان با ۱۳.۳ درصد، نرخ بیکاری بالاتری از کرمانشاه داشتهاند و استان کرمانشاه سومین استان با نرخ بالای بیکاری در کشور بوده است.
به گزارش مرکز آمار ایران، در پاییز امسال نرخ مشارکت اقتصادی استان کرمانشاه هم ۴۱.۶ درصد بوده که از پاییز سال گذشته با ۴۲.۲ درصد، شش دهم درصد پایینتر است ضمن آنکه نسبت اشتغال پاییز امسال استان ۳۶.۲ درصد بود که نسبت به پاییز پارسال که ۳۶.۶ بود چهار دهم درصد کاهش یافته است.
همچنین بر اساس جدول شاخص های عمده بازار کار جمعیت ۱۵ ساله و بیش تر مرکز آمار ایران که به تفکیک استان ها آمده است، خراسان رضوی با ۴.۹ درصد بیکاری دارای کمترین میزان بیکاری و پس از آن استان های مازندران و قزوین با ۵.۸، فارس و ایلام با ۶.۴ ، تهران با ۶.۵ ، گیلان با ۶.۷ و قم با ۶.۹ درصد در رده های بعدی قرار دارند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است ، نرخ رشد جمعیت در استان کرمانشاه نیز ۰.۶ درصد است که این میزان در کشور ۰.۷ درصد است.
هم اکنون ۱۰ درصد از جمعیت استان کرمانشاه پیر است که براساس پیشبینیها تا ۲۰ سال آینده این میزان به ۳۰ درصد خواهد رسید.
نظر شما