۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۰۳
کد خبرنگار: 877
کد خبر: 85011998
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به خلخال تخصیص یافت

اردبیل - ایرنا - فرماندار خلخال گفت: در سال جاری یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تسهیلاتی تبصره ۱۶ قانون بودجه برای ایجاد اشتغال به این شهرستان تخصیص یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید جواد یحیی‌زاده در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان خلخال با اعلام این خبر اظهار کرد: ۱۷ هزار میلیارد ریال اعتبار تسهیلات اشتغالزایی از محل بند ج تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور در اختیار استان اردبیل قرار گرفته که سهم خلخال از این اعتبار یکهزار و۳۰۰ میلیارد ریال به صورت ثابت و ۲۰۰ میلیارد ریال به صورت شناور بوده است.

وی اضافه کرد: در صورت جذب اعتبار ثابت، اعتبار تسهیلاتی شناور نیز در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.

رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری خلخال گفت: ۶۰ درصد از مجموع تسهیلات اعتباری اشتغالزایی خلخال به صورت تسهیلات خود اشتغالی پرداخت شده و۴۰ درصد نیز برای جذب بیکاران در اختیار کارفرمایان حوزه‌های تولید و کار قرار می‌گیرد.

دریافت تسهیلات خوداشتغالی نیاز به ارائه طرح توجیهی ندارد

یحیی‌زاده خاطرنشان کرد: دریافت تسهیلات طرح‌های خوداشتغالی بر خلاف سال‌های گذشته نیازی به ارائه طرح توجیهی از سوی متقاضیان ندارند و بانک‌ها موظف به پرداخت این تسهیلات بدون لحاظ طرح توجیهی هستند.

فرماندار خلخال گفت: کارفرمایانی که اقدام به جذب بیکاران در واحدهای تولیدی خود بکنند به ازای ایجاد اشتغال برای یک نفر ۱۵۰میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی دریافت می‌کنند.

رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری خلخال همچنین گفت: سقف تسهیلات دریافتی برای توسعه واحدهای تولیدی کارفرمایی ۴۰ میلیارد ریال است.

وی با بیان اینکه هدف دولت از تخصیص این اعتبارات پول پاشی در جامعه نیست بلکه حل مشکل بیکاری است، تاکید کرد: باید با راستی‌آزمایی طرح‌های اشتغالزا از پرداخت هرگونه تسهیلاتی که منجر به انحراف سرمایه دولت می‌شود، جلوگیری کرد.

یحیی‌زاده بیکاری را بزرگترین مشکل اجتماعی مردم خلخال عنوان کرد و گفت: در حالی که متوسط نرخ بیکاری در استان اردبیل ۱۵ درصد است این رقم در شهرستان خلخال۷/۵ درصد بالاتر از میانگین استان و حدود ۲۲.۵ درصد است.

فرماندار خلخال اضافه کرد: نبود کارخانه‌ها و واحدهای بزرگ صنعتی و تولیدی همراه با شرایط جوی واقلیمی منطقه از مهمترین علل بیکاری در این شهرستان است.

به گفته یحیی‌زاده بالا بودن نرخ مهاجرت افراد جویای کار،پایین بودن آمار ازدواج و زاد و ولد از پیامدهای منفی بالا بودن نرخ بیکاری در این شهرستان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha