نماینده مجلس: جایزه ورزشکاران باید در موعد مقرر پرداخت شود

تهران- ایرنا- عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید جایزه ورزشکاران در زمان مقرر پرداخت شود گفت: عمل نشدن به این وعده در آینده دوران قهرمانی ورزشکار تبعات منفی داشته و باعث دلسردی  و ناامیدی او خواهد شد.  

به گزارش ایرنا، احمد دنیامالی عصر شنبه در مراسم تجلیل از قهرمانان جام جهانی و جهانی کشتی آزاد که در فدراسیون کشتی برگزار شد به اخلاق و منش پهلوانی کشتی پرداخت و اظهار کرد: بنا داریم تا زمانی که نام این ورزش مطرح می‌شود همه به معرفت، پهلوانی و جوانمردی آن می پردازند.

وی خطاب به قهرمانان اظهار داشت:‌ شما الگوی بارز برای نسل جوان و آینده جامعه هستید و می‌تواند رفتار شما برای آیندگان تاثیر گذار است. برد و باخت همیشه در ورزش وجود دارد و در صورت شکست نیز می‌توان جایگاه برتر را بدست آورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: تمام دنیا نگاهش به کشتی معطوف شده و زمانی یک سازمان و مجموع‌های به موفقیت می‌رسد به طور قطع حفظ و جایگاه آن بسیار سخت است. زمانی که یک ورزشکار در چرخه قهرمانی حضور دارد همه حال او را بیشتر می‌پرسند و زمانی که از قهرمانی فاصله می‌گیرند زندگی برای آنان سخت خواهد شد.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه هم اینک گرفتن مدال در سطح آسیا و جهانی سخت شده است گفت: به هر حال باور دارم کشتی ایران صاحب سبک و پیشتاز است و اقداماتی که فدراسیون دارد اقدامات ارزشمند و ماندگاری است. عمده مدال‌های المپیکی توسط کشتی بدست آمده و نباید این فرصت را از دست دهیم و برای کمک به این ورزش باید اقدامات زیادی داشته باشیم.

دنیامالی ادامه داد: پاداش‌ها به مدال آوران قابل توجه نیست بلکه برای تعهد به این مقوله باید هرچه سریعتر این موضوع ادا شود. در مجلس و کمیسون فرهنگی و ورزش بنا داریم تا طبق آیین نامه کمیته المپیک پاداش مدال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ سریعتر پرداخت شود.

همچنین رییس فدراسیون کشتی بیان کرد: کشتی خیلی مظلوم است و ۸۲.۵ درصد مدال‌های ورزش کشور را کشتی گرفته است ۱۱۵ قهرمان و بالغ بر ۳۰۰ مدال جهانی و المپیک داریم اما در بودجه ۵ یا ۲ درصد می‌گیریم که این خوب نیست و در مضیقه هستیم.

علیرضا دبیر گفت: این ظرفیت باید بالاتر برود و ما باید ۳۰ طلای المپیک داشته باشیم. وزارت‌ها در زمان المپیک پول می‌دهند که به درد نمی‌خورد؛ ما همین الان برای المپیک کار می‌کنیم و باید سهمیه بگیریم. اگر این ۷۰ میلیارد تبصره ۱۴ مجلس نبود، به مشکل می خوردیم.

دبیر درباره هزینه‌های کشتی عنوان داشت: معاونت قهرمانی و حرفه‌ای وزارت که تعطیل است؛ کشتی‌گیران قهرمان جهان شده‌اند اما جایزه ۲ سال‌شان را هنوز نداده‌اند. برخی رشته‌ها جلوتر مجوز و حق‌السکوت می‌گیرند اما این برای ما نیست. می‌گویند نفر اول جهان ۸۰ سکه بهار آزادی ولی در نهایت سکه را یک تا ۵ میلیون حساب می‌کنند که ۴۰۰ میلیون تومان می‌شود.

رئیس فدراسیون کشتی افزود: کشتی ظرفیت طلای المپیک زیادی دارد و باید یکی باشد که تا حق بچه‌ها را بگیرد و کمک کند.

در مراسم امروز از دارندگان مدال جهانی و جام جهانی نیز با حضور دبیر تجلیل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha