دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو افتتاح شد/ رونمایی از ۴ محصول دانش‌بنیان حوزه ژئوماتیک

تهران - ایرنا - دومین نمایشگاه بین‌المللی دستاوردهای دانش‌بنیان حوزه ژئوماتیک با حضور سردار سیدمهدی فرهی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گشایش یافت.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، ‌ این نمایشگاه محلی برای حضور همه بازیگران این عرصه اعم از دستگاه‌های تولیدکننده اطلاعات مکانی، سازمان‌های بهره‌بردار، شرکت‌های خصوصی و دانش‌بنیان‌ها و دانشگاه‌ها است تا با ارائه توانمندی‌های خود و شبکه‌سازی ظرفیت‌های موجود؛ به نیازهای فناورانه کشور در این حوزه پاسخ دهند.

در دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو از ۴ محصول دانش‌بنیان حوزه ژئوماتیک رونمایی شد. محصولات این نمایشگاه به نیازهای گلوگاهی کشور پاسخ می‌دهد

منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی، حمل‌ونقل پیشرفته درباره این نمایشگاه، گفت: نمایشگاه ین‌المللی ایران ژئو تا ۱۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ میزبان علاقه‌مندان و فعالان حوزه ژئوماتیک در سالن شماره ۷ نمایشگاه بین‌المللی تهران است.

وی به رونمایی از محصولات دانش‌بنیان ارائه شده در این نمایشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: این محصولات که با همکاری و حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری توسعه یافته اند در حال حاضر پاسخگوی بخش بزرگی از نیازهای کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی بوده و نیاز کشور را در بسیاری از نیازهای گلوگاهی مرتفع می کند.

دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو افتتاح شد/ رونمایی از ۴ محصول دانش‌بنیان حوزه ژئوماتیک

یاسر ابراهیمیان قاجاری رئیس گروه توسعه فناوری‌های ژئوماتیک، ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته نیز با معرفی محصولات جدید در این نمایشگاه گفت: سامانه تعیین موقعیت بومی، سامانه بومی عکسبرداری هوایی فتوگرامتری، موتور بومی GIS و رصدخانه ژئوماتیک عناوین محصولاتی هستند که در این نمایشگاه رونمایی شدند.

دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو افتتاح شد/ رونمایی از ۴ محصول دانش‌بنیان حوزه ژئوماتیک

براساس اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در دوره نخست این نمایشگاه، ۴۲ مجموعه تخصصی در حوزه ژئوماتیک و اطلاعات مکانی؛ از قبیل نقشه‌برداری هوایی با هواپیما و پهپادهای مخصوص داده‌برداری، تکنیک‌های سه‌بعدی سازی شهری، GIS و سامانه‌های اطلاعات مکانی، ژئودزی و ژئودینامیک، فضایی و سنجش از دور، تجهیزات و سامانه های تعیین موقعیت مکانی و GNSS, آبنگاری و هیدرو گرافی، هوش مصنوعی، حمل و نقل هوشمند، فناوری‌های دانش بنیان، علوم جغرافیایی حضور داشتند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha