ایرج مرندی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این راستا ۱۰ هزار و ۳۹۷ فقره پرونده تخلف صنفی، خدماتی و تولیدی با ارزش بیش از ۶ هزار و ۱۴۶ میلیارد ریال برای صنوف مختلف تشکیل شده که برای رسیدگی و صدور حکم نهایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
وی با اشاره به موضوعیت بیشترین پروندههای بازرسی افزود: در ۱۰ ماه گذشته بیشترین پروندهها به ترتیب در زمینه گرانفروشی، عرضه خارج از شبکه، قاچاق، عدم اجرای تعهدات در قبال وارد کنندگان، تقلب، احتکار، عدم درج قیمت، عدم اعلام موجودی کالا و کم فروشی است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با تاکید بر پروندههای کشف شده بزرگ، گفت: در حوزه کنسانتره دامی و روغن نباتی پروندهای به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال، در حوزه قاچاق پوشاک خارجی با ارزش ۳۳۰ میلیارد ریال و در حوزه لاستیک نیز پرونده بزرگتری به همت بازرسان این اداره کشف و به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
بیشتر بخوانید:
بیش از ۸۴ هزار مورد بازرسی در آذربایجانغربی انجام شد
مرندی در خصوص مشارکت مردم در همیاری با بازرسان صنفی یادآور شد: مردم در صورت داشتن شکایات و انتقاد از واحدهای تولیدی، خدماتی و صنفی میتوانند با استفاده از سامانه تلفنی ۱۲۴ از طریق مرکز پاسخگویی و پایش خدمات گزارشات خود را ثبت کنند تا بازرسان حوزه تخصصی به صورت حضوری نظارت و بازرسی کنند.
وی با اشاره به تعداد تماس مردمی با سامانه ۱۲۴ اضافه کرد: در طی ۱۰ ماه اخیر ۶ هزار و ۲۸۱ گزارش مردمی از طریق سامانه ۱۲۴ ثبت شده است.
نظر شما