جلسه دیدار با رهبر معظم انقلاب، خداقوتی به شرکت‌های دانش‌بنیان بود

تهران- ایرنا- مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: دیدار با رهبر معظم انقلاب در واقع خداقوتی به شرکت‌های دانش‌بنیان بود. در این جلسه رهبر معظم انقلاب با دقت تمام به مطالبات بخش خصوصی گوش می‌دادند.

به گزارش ایرنا، «علی جواهری محمدی» مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت سیستم‌های پیشگام هوشمند ایرانیان که روز گذشته در دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با جمعی از تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش بنیان حضور داشت با بیان این‌که این دیدار اثرات خوبی بر جای خواهد گذاشت، درباره فعالیت این شرکت دانش بنیان گفت: شرکت را اوایل دهه ۸۰ تاسیس کردیم و رسالت ما انتقال تکنولوژی‌های پیشرفته روز دنیا بود. عمده فعالیت‌هایی که ما انجام دادیم طراحی و پیاده‌سازی سامانه‌های ملی کشور مانند گواهینامه هوشمند رانندگی، کارت هوشمند پایان خدمت و معاف از خدمت، کارت چند منظوره نهاد ریاست جمهوری، کارت گارانتی خودرو و هزاران سامانه دیگر را در داخل و خارج از کشور به بهره‌برداری رسانده‌ایم.

وی افزود: جلسه روز گذشته در واقع خداقوتی به شرکت‌های دانش‌بنیان بود. جلسه خوبی بود و رهبر معظم انقلاب تمام مطالب را دقیق گوش می‌دادند. یک تشر کوچک هم به دولت زدند که این گزارش کار نبود و این واقعیت‌هایی بود که این دوستان مطرح کردند و در دل آن مطالبات زیادی وجود دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: متاسقانه به دلیل کبود وقت فرصتی برای ارائه مطالبات خود به حضرت آقا نداشتم اما فردی که مسئول بود برگه سخنرانی من را گرفت، تا مطالبات من را به گوش ایشان برساند. در گذشته نیز این اتفاق رخ داده و می‌دانم که رهبر معظم انقلاب تمام مطالبات را می‌خوانند و دستور رسیدگی می‌دهند.

جواهری محمدی در خصوص مطالبات خود گفت: برخی از مشکلات بخش خصوصی نشات گرفته از بخش‌نامه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها است. من از ایشان تقاضا کرده‌بودم که دستور بدهند تا اختیاراتی که همین دستگاه‌ها دارند، این موانع را برطرف کنند و به توانمندسازی بخش خصوصی کمک کنند. نکته دیگر این است که سازمان‌های دولتی و نیمه دولتی به جای حمایت از بخش خصوصی در حال رقابت به آن هستند و قصد دارند نیم نفسی که از بخش خصوصی باقی مانده را نیز از بین ببرند.

جواهری محمدی خاطرنشان ساخت: مسئله بعدی مربوط به نیروی کار است. استخدام و یافتن نیروی کار متخصص به بحران تبدیل شده است. اگر راهکاری برای آن درنظر نگیریم این معضل روز به روز بزرگتر می‌شود و کشورهای همسایه فرزندان نخبه و متخصص ما را دست‌چین می‌کنند. مقام معظم رهبری به تشکیل کارگروهی متشکل از معاونت دانشگاه‌ها، روسای پارک‌های فناوری و نمایندگان بخش خصوصی ودیگر افرادی که در این مسئله سهیم هستند تاکید کردند، اگر این اتفاق رخ ندهد با معضل نیروی کار رو به رو می‌شویم.

وی افزود: ما قبلا ثابت کردیم که «می‌توانیم». این ادعا را به اثبات رساندیم. زمانی که قرار بود تعدادی سیستم جامع ملی در کشور راه‌اندازی شود، خارجی‌ها پیشنهادات چند میلیون دلاری دادند. ما با هزاران برابر کمتر از آن مبالغ و توان بچه‌های ایرانی توانستیم آن کار را پیاده‌سازی و عملیاتی کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: رشد نیاز به حمایت دارد و باید در یک محیط رقابتی شکل بگیرد. برای رشد کردن باید با سودجویان قانون شکن مقابله کرد. من و همکارانم به نتایج جلسه‌ای که برگزار شد بسیار خوش‌بین هستیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha