"محمد مهدی جوادیان زاده" روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آن چیزی که ممکن است باعث آلودگی بیشتر یزد شود این است که بیشتر از ظرفیت اکولوژی استان برای توسعه صنعتی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: برای اینکه از تحقق این معضل جلوگیری کنیم باید پایش کنیم که طرح آمایش سرزمین که برای یزد ایجاد شده در چارچوبی تعریف شده، پیاده سازی شود.
وی اضافه کرد: اینکه تصور کنیم اگر آب وارد یک بخش شد موجب توسعه ناپایدار و ایجاد آلودگی بیشتر می شود بیمعناست و مثل این می ماند که بارش شدیدی در استان اتفاق بیفتد و دریاچه ای در اطراف یزد ایجاد شود و ما بگوییم که این عنایت خدا مساوی آلودگی یزد است که حرف نادرستی است.
جوادیان زاده یادآور شد: نگاه ما باید این باشد که آمایش سرزمین به درستی پایش شود و نه اینکه تصور کنیم با ایجاد آب جدید که خودش محور توسعه هست ناپایداری و عدم توسعه ایجاد میشود.
ابر پروژه انتقال آب خلیج فارس به استان یزد که عملیات اجرایی آن ۲۲ دیماه امسال با حضور رییس جمهور در این استان آغاز شد موجب خوشحالی و خرسندی مردم این استان گردید اما معدودی از افراد در فضای مجازی با زیر سوال بردن این طرح بزرگ، آن را موجب گسترش آلودگی زیست محیطی ناشی از توسعه صنعت تعبیر کردند.
ابر پروژه انتقال آب به استان یزد از آرزوهای دیرینه مردم این استان بود که با ورود شخص رییس جمهور در دولت سیزدهم به حقیقت پیوست و این آرزوی دیرینه محقق شد و قرار است طی سه سال آینده آب خلیج فارس به استان برسد.
نظر شما