وقتی جانباختن یک انسان هم دستمایه تخریب می شود/ مبنای استرس صف را از کجا آوردید؟

چابهار - ایرنا - ماجرا از آنجا آغاز شد که ۶بهمن ماه مطالبی در خصوص فوت یک بانوی اهل فنوج در شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شد و ایرنا بلافاصله در این باره با معاون امنیتی و سیاسی فرماندار فنوج سیستان و بلوچستان گفت‌وگو کرد و در پاسخ عنوان شد عارضه قلبی، علت فوت بوده است.

عطاالله شه‌بخش در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد که مستندات پزشکی این بانو مورد بررسی قرار گرفت که عارضه قلبی و انجام عمل جراحی در شهر کرمان در سوابق درمانی این بانوی فنوجی بود.

به فاصله سه روز از این اتفاق و انتشار خبر ایرنا، یعنی ۹ بهمن ماه یکی از روزنامه ها به زعم خود به بررسی این موضوع پرداخت و برخی رسانه ها نیز این گزارش را بازنشر کردند.

شاید انعکاس این چنینی از بی.بی.سی فارسی یا ایران اینترنشنال دور از انتظار نباشد، اما وقتی یک رسانه داخلی با این رویکرد تخریبی وارد گود می شود و دیگری هم بازنشر می دهد، دیگر چه توقعی می توان برای امیدآفرینی در جامعه داشت؟ اسم آن را هم می گذارند روشنگری و دفاع از حق مردم تا سرپوشی باشد بر پشت پرده ذهنی که دارند و هدفی که در نهان دنبال می کنند.

فضای استان سیستان و بلوچستان در ماه های اخیر به واسطه برخی اتفاقات تلخ ملتهب شد و با وجود تمهیدات گسترده برای بازگشت آرامش، واضح است که گروهی همچنان تقلا می‌کنند که فرصت آرامش را از مردم سلب کنند و مانند برخی افراد با پمپاژ تلخی‌ها و التهاب آفرینی، به تحریک افکار عمومی بپردازند.

موضوع وقتی تلخ تر جلوه می‌کند که چشم‌ها بر اقدامات متعدد انجام شده برای زدودن محرومیت از چهره سیستان و بلوچستان کاملا بسته می شود.

جالب تر اینکه چرا تمرکز برای مقصر جلوه دادن روی فعالیت های دولتی است که حداقل مدت طولانی از آغاز اقداماتش در این استان نمی گذرد و این سوال در ذهن ایجاد می شود که اگر بنا صرفا بر گفتن نقایص است، چرا در دوره هشت ساله دولت قبلی که واضح است منتقدان امروزی وابستگی فکری به آن دارند، برای رفع مشکلاتی نظیر صف های نفت در استان اقدامات موثری صورت نگرفته است.

بر چه مبنایی استرس ناشی از مشاهده صف دریافت سهمیه نفت به طور مکرر در بخش های مختلف آن گزارش به عنوان علت سکته بانوی فنوجی اعلام شده است و آیا تاکید و تکرار این جمله با نگارش های مختلف در هشت بخش گزارش به اصطلاح میدانی رسانه مذکور جز تحریک عواطف و احساس عمومی و دامن زدن به اختلافات می‌تواند دلیل دیگری هم داشته باشد.

همان طور که تیتر زدید،«مرگ این زن غم انگیز است» اما غم انگیزتر بهره برداری رسانه ای از جانباختن یک انسان است.

«به علت استرس ناشی از مشاهده صف دریافت سهمیه نفت دچار سکته قلبی شد» ، «استرس ناشی از این صف ناتمام و مشکلات زندگی منجر شد او سکته قلبی کند» ، «به علت استرس ناشی از مشاهده صف دریافت سهمیه نفت دچار سکته قلبی شد» ، «مشکل خاصی هم به لحاظ قلبی نداشت چون تحت درمان بود اما آن روز به خاطر استرس قلبش می گیرد و سکته می کند» ، وقتی صف طولانی را می بیند حالش بد می شود و این اتفاق می افتد» ، آن روز حالش خوب بود اما چون وضعیت صف را دید سکته کرد» ، «فشار ناشی از مشکلات بر جسم این زن در آن صف طویل منجر به سکته قلبی او شد» ، «وقتی آن صف عظیم را می بیند دچار شوک می شود و سکته می کند»

این ها گزاره هایی است که در طول این مطلب برجسته شده و دست آخر هم تایید یک پزشک بیمارستان ولیعصر فنوج که خواست نامش فاش نشود، که گفته است: «چنانچه کسی دچار عارضه قلبی باشد نباید به طور مداوم از خانه بیرون بیاید یا کارهای سنگین انجام دهد خصوصا در این فصل، اما این زن با وجود عارضه قلبی که داشت در این شرایط قرار گرفت و در نتیجه سکته قلبی کرد» !

هفتم دی ماه امسال بود که رئیس‌جمهور در جلسه هیات دولت به مدیران دستگاه‌های دولتی تأکید کرد در کنار ارائه گزارش‌های امیدبخش، درباره آن‌دسته از اقدامات که به دلایل مختلف به سرانجام نرسیده نیز به مردم گزارش دهند.

دوم بهمن ماه امسال نیز رئیس جمهور، «مخبر» را مامور بررسی و حل مشکل مردم سیستان و بلوچستان در تامین انرژی و «امیرعبداللهیان» را مکلف به رایزنی با هیات حاکم افغانستان برای پیگیری حقابه ایران از رود هیرمند کرد و به فاصله ۲ روز بعد از این دستور، معاون اول رئیس جمهور به همراه هیاتی برای بررسی مشکلات تامین انرژی راهی این استان شد و پیگیری‌های متعددی برای رفع مشکلات مردم صورت گرفت.

وقتی جانباختن یک انسان هم دستمایه تخریب می شود/ مبنای استرس صف را از کجا آوردید؟

فوت در میان صف دریافت نفت دروغی بیش نیست

یکی از شاهدان عینی ماجرا پیرمردی کهنسال و از معتمدان فنوج و خانه‌اش در نزدیکی محل جان‌باختن مهدیم نصرتی بود، در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به اینکه من هر روز صبح زود از منزل برای انجام کارهای شخصی خودم خارج می‌شوم اولین نفری بودم که دیدم یک خانمی در کنار خیابان افتاده است.

چالاک نصرتی بیان کرد: شتابان خودم را به محل رساندم و خانمی که افتاده بود را شناختم او مهدیم نصرتی همسر جمعه اهل محله دن گجران فنوج بود که این‌گونه در وسط چند تا گالن نفت بر زمین افتاده است.

وی ادامه داد: تا با این صحنه مواجه شدم چندین بار خانم نصرتی را صدا زدم که دیدم جوابی نداد متوجه شدم احتمالا وی فوت کرده و سریع چند نفر از اهالی که خانم و آقا بودند را از این ماجرا باخبر کردم و آنان نیز سریع خودشان را به محل حادثه رساندند.

این معتمد فنوجی تصریح کرد: بلافاصله با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفتیم و آنان را از این ماجرا باخبر کردیم آنان نیز سریع خودشان را به محل حادثه رساندند و پس از معاینه اولیه، خانم نصرتی را به بیمارستان فنوج منتقل کردند.

وی افزود: در همین حین به برادر مرحومه نصرتی، عبدالوهاب نصرتی تماس گرفتم و این موضوع را اطلاع دادم البته به ایشان نگفتم که خواهرشان فوت کرده است. فقط گفتم خودت را به خیابان نصرتی محله بالا برسان و او نیز سریع خودش را به محل رساند.

نصرتی در پاسخ به این سوال که برخی از افراد مدعی هستند که خانم نصرتی در حالیکه در میان صف دریافت نفت بوده و از استرس طولانی بودن صف فوت کرده است با تعجب سه بار به طور مداوم پاسخ داد نه نه نه همچین موضوعی اصلا صحت ندارد.

وی ادامه داد: وقتی که خانم نصرتی برای دریافت سهمیه نفت خودش به جایگاه مراجعه کرده. اینجا حتی پرنده پر نمی زد سر صبح وقت طلوع آفتاب تقریبا ساعت ۶ صبح در حالیکه هوا سرد بود و هنوز صفی تشکیل نشده بود فقط چند خانم در اطراف جایگاه حضور داشتند در حالیکه این اتفاق در فاصله ۱۰۰ تا ۲۰۰ متری جایگاه رخ داده است.

این معتمد فنوجی در حالیکه در مقابل جایگاه عرضه نفت سفید بودیم دستم را گرفت و مرا به محل حادثه برد و گفت: دقیقا در این محل که با جایگاه فاصله دارد و هنوز هیچ صفی هم تشکیل نشده بود این اتفاق برای خانم نصرتی رخ داده و اینکه می‌گویند ایشان به دلیل استرس از دیدن صف این اتفاق برایش افتاده دروغی بیش نیست.

نصرتی در حالیکه دستم را گرفته بود من را داخل منزل شخصی متصدی نفت سفید برد که پمپ توزیع در آنجا قرار داشت و با دست نشان داد که در این محوطه در قسمتی مردان و در قسمتی هم زنان برای دریافت سهمیه سوخت صف تشکیل می‌دهند و مشخص است جایی که خانم نصرتی این اتفاق برایش افتاده چقدر با محل تشکیل صف فاصله دارد.

وی با بیان اینکه صف در محل منزل فرد متصدی تشکیل می‌شود و کسی صف را نمی‌بیند که بخواهد با دیدن صف طولانی خدای ناکرده سکته و سپس فوت کند، افزود: زمانی که خانم نصرتی دچار عارضه قلبی می‌شود حتی پرنده هم در این محل پر نمی زد زیرا همان روز هوا خیلی سرد بود و ساکنان فنوج در منازل خودشان بودند مگر کسی که کاری داشت در آن ساعت از منزل خارج می‌شد.

او در حالیکه دستش را به سمت آسمان بلند کرده بود، گفت: خدایا تو شاهد باش که ما گواهی دروغ نمی دهیم زیرا خانم نصرتی در زمانیکه این حادثه برای آن رخ داده اصلا در محوطه حیاط منزل متصدی که محل تشکیل صف بود نبوده حالا چطور می‌شود که این خانم با دیدن صف دچار استرس شده و سپس سکته کنند.

در همین حین که داشتیم با هم صحبت می‌کردیم بانویی که منزلش کنار محل جایگاه عرضه نفت بود و به حرف‌های ما گوش می‌کرد نزدیک شد و گفت که «بله حرف حرف چالاک هست او اولین کسی بود که بالای سر مهدیم حاضر شد» منزل خودم اینجاست سر صبح صفی برای دریافت سوخت تشکیل نشده بود.

وی که خود را زبیده رخشانی معرفی کرد، ادامه داد: ساعت توزیع نفت در این جایگاه از ساعت هشت صبح به بعد آغاز می‌شود و در این زمان کسی نبود که بخواهد صفی تشکیل شده باشد.

این شهروند فنوجی بیان کرد: خانم نصرتی گالن های خودش را در منزل یکی از بستگانش در نزدیکی جایگاه عرضه سوخت گذاشته بود و صبح آن روز پس از برداشتن گالن‌ها و در مسیر رفتن به جایگاه سوخت این حادثه برایش رخ می‌دهد.

یکی دیگر از شاهدان عینی که به دلیل بافت فرهنگی منطقه بلوچستان در جلوی دوربین ظاهر نمی‌شود و با دیدن خبرنگار ایرنا و صحبت کردن با زبان محلی با افراد اطرافش به ناگاه به ما نزدیک می‌شود تا مطالبی را برای روشن شدن زوایای فوت خانم نصرتی به ما و افراد جمع حاضر بیان کند با همان لهجه محلی به خبرنگار ایرنا می‌گوید: بله مهدیم نصرتی بر اثر سکته قلبی فوت شده ولی خدا می‌داند اینجا صفی تشکیل نشده بود که خانم نصرتی در میان صف فوت کرده باشد.

وی به معتمد فنوجی که در کنارم ایستاده بود و داشتیم با هم صحبت می‌کردیم اشاره کرد و افزود: آقای چالاک اولین شاهد این ماجراست ایشان اولین کسی بوده که در صحنه حاضر شد و سپس سایر همسایگان را از این ماجرا با خبر می‌کند.

این خانم فنوجی تصریح کرد: زمانی که من خودم را به محل حادثه رساندم پتویی روی او کشیده بودند که در همان حین آمبولانس رسید و پس از مدتی هم برادرش در محل حاضر شد.

وی در ادامه گفت: من تعجب می کنم از افرادی که بدون اطلاع از این ماجرا این صحبت‌ها را در مورد نحوه فوت خانم نصرتی می‌گویند. اینها از خدا و روز قیامت نمی ترسند که بدون در جریان بودن ماجرا حرف‌هایی در این مورد بر زبان آوردند.

وقتی جانباختن یک انسان هم دستمایه تخریب می شود/ مبنای استرس صف را از کجا آوردید؟

خواهرم قبل از رسیدن به جایگاه ایست قلبی می‌کند

برای اینکه ماجرا را از زبان خانواده مرحومه نصرتی بشنویم به سراغ برادر ایشان عبدالوهاب نصرتی رفتیم. وی در ابتدای دیدار و پس از معرفی خودم به عنوان خبرنگار ایرنا و سفر از چابهار به فنوج برای بررسی ابعاد و روشن شدن ماجرای فوت خانم نصرتی برای شهروندان به فنوج سفر کردم به گرمی از من استقبال کرد.

ابتدا برای عرض تسلیت به منزل مرحومه نصرتی رفتیم و پس از قرائت فاتحه و عرض تسلیت سر صحبت را باز کردیم تا از نحوه فوت خانم نصرتی مطلع شویم.

ابتدا جمعه نصرتی همسر مرحومه نصرتی با قدردانی از حضور خبرنگار ایرنا در فنوج برای بررسی ابعاد ماجرا گفت: چون من در روز حادثه در فنوج نبودم بهتر است این ماجرا را از زبان برادر مرحومه نصرتی بشنوید زیرا من به صورت تلفنی از این ماجرا خبردار شدم در حالیکه برادرش در محل حادثه خودش را رسانده بود.

برادر مرحومه نصرتی که در جمع ما حاضر بود رو به من کرد و ابتدا از حضورم در فنوج و همچنین با قدردانی از مسوولان خبرگزاری ایرنا که برای روشن شدن و بررسی دقیق ماجرا خبرنگار خودشان را برای بررسی میدانی به این شهرستان اعزام کردند گفت: مرحومه مهدیم نصرتی ۵۳ سال سن داشت و دارای چهار فرزند به نام‌های محمد اسلام ۳۴ سال، جاسم نصرتی ۳۲، اقلیما ۳۰ و مهجان با ۲۸ سال سن است.

وی بیان کرد: خواهرم سر صبح می‌خواست برای گرفتن سهمیه نفت برود و دامادش با موتور او را به محل رساند. البته چند روز قبل گالن‌ها را در منزل یکی از اقوام در نزیکی محل توزیع نفت گذاشته بود.

وی ادامه داد: مرحومه نصرتی ابتدا برای گرفتن گالن‌های خودش به منزل اقوام مراجعه می‌کند تا اولین کسی باشد که بتواند سهمیه نفت خودش را دریافت کند برای همین صبح زود به محل مراجعه می‌کند.

برادر مرحومه نصرتی اظهارداشت: البته زمان آغاز توزیع نفت ساعت هشت صبح بوده و خواهرم خیلی زودتر از این برای دریافت سوخت به محل جایگاه مراجعه می‌کند.

وی بیان کرد: مرحومه نصرتی در حالیکه گالن ها در دستانش بوده و به سمت جایگاه در حال حرکت بوده و هنوز به محل جایگاه نرسیده بود دچار ایست قلبی می‌شود.

نصرتی تصریح کرد: یکی از اهالی که در محل حادثه بوده تماس گرفت و گفت که وضعیت عمومی خواهرتان خوب نیست و لطفا هر چه سریعتر خوتان را به محل برسانید.

وی ادامه داد: ۱۵ دقیقه هنوز مانده بود به ساعت هفت صبح که از این ماجرا با خبر شدم و سریعا خودم را در کمتر از ۱۰ دقیقه به محل حادثه رساندم.

برادر مرحومه نصرتی در پاسخ به این سوال که برخی از افراد و رسانه ها اعلام کردند که مرحومه نصرتی با دیدن صف طولانی و استرس دچار سکته قلبی می‌شود افزود: در روزی که خواهرم برای دریافت سهمیه نفت خود به جایگاه مراجعه می‌کند اصلا صفی تشکیل نشده بود که این اتفاق برایشان بیفتد.

وی در ادامه می‌گوید: چرا برخی ماجرا را آن طور که دلشان می‌خواهد روایت می‌کنند در حالیه وقتی می‌خواهیم در مورد مساله‌ای صحبتی بر زبان و قلم خود بیاوریم ابتدا باید در مورد آن مساله تحقیق کنیم و نه از روی شنیده‌ها بخواهیم قضاوت و مسائلی را در رسانه‌ها مطرح کنیم.

نصرتی اظهارداشت: بله ما مشکلات و درخواست‌هایی داریم و می‌گوییم فنوج یک شهرستان دور افتاده و با امکانات کم هست و باید مسوولان فکری اساسی برای مشکلات شهروندان این منطقه بکنند.

وی سپس دستم را می گیرد و به محلی که مرحومه نصرتی دچار عارضه قلبی شده می‌برد و می‌گوید: خواهرم در این محل که با جایگاه عرضه سوخت فاصله دارد دچار ایست قلبی می‌شود و متاسفانه دار فانی را وداع می‌کند.

برادر مرحومه نصرتی تصریح کرد: توصیه من به رسانه ها این است که قبل از اینکه مطلبی را در مورد یک موضوع و مساله‌ای که رخ داده به نگارش در بیاورند ابتدا در مورد آن مساله به خوبی تحقیق کنند سپس ماجرا را بر اساس واقعیت بیان کنند نه آن طور که خودشان می‌خواهند.

نصرتی تاکید کرد: ما انتظار داریم که رسانه‌ها مشکلات مردم فنوج را از طریق مسوولان پیگیری کنند زیرا در این شهرستان ما نه جایگاه عرضه سوخت و نه جایگاه سی ان جی داریم که این مسائل باید از سوی رسانه‌ها مطرح و پیگیری شود.

مطالب برخی رسانه‌ها تحریف واقعیت است

پس از صحبت با برادر مرحومه نصرتی به سراغ فرماندار فنوج رفتیم تا برخی جزئیات روز حادثه را هم از زبان او بشنویم.

فرماندار فنوج در پاسخ به سوال ایرنا درباره وقوع این حادثه گفت: از همان لحاظ نخست فوت مرحومه نصرتی و مسائلی در در این رابطه ایجاد شد بلافاصله رسیدگی ویژه به این مساله در دستور کار قرار گرفت.

محمدیونس حقانی تصریح کرد: تمام شهروندان فنوج از نحوه فوت مرحومه نصرتی باخبر هستند و این مسائلی که توسط برخی از رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی در رابطه با نحوه فوت ایشان مطرح شده تحریفی بیش نیست.

افراد زیادی شاهد هستند که مرحومه نصرتی در صف توزیع نفت سفید دچار عارضه قلبی نشده بلکه در مسیر این مشکل برای وی رخ داده استفرماندار فنوج تصریح کرد: در همان لحظات نخست حادثه که یکی از شهروندان متوجه فوت ایشان می‌شود به نیروهای اوژانس تماس می‌گیرد که بلافاصله ایشان به بیمارستان منتقل می‌شود.

وی بیان کرد: مرحومه نصرتی همچنین دارای سابقه بیماری قلبی نیز بوده که این مساله مورد تایید پزشک بیمارستان فنوج و خانواده وی است.

حقانی تصریح کرد: به رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی توصیه می‌شود تا زمانی که به صحت یک مساله پی نبرده‌اند نباید تنها به شنیده‌ها اکتفا و مطالبی را منتشر کنند بلکه باید به صورت میدانی آن موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

وی در رابطه با مشکلات سوخت در منطقه اظهارداشت: فنوج دارای حدود ۶۰ هزار نفر جمعیت است و ۱۰ سال از شهرستان شدن آن می‌گذرد در حوزه انرژی در کل این منطقه فقط یک جایگاه سوخت وجود دارد که نیاز است حداقل در منطقه کتیج، خیرآباد، مسکوتان، کلدر، محترم آباد و شهر فنوج جایگاه سوخت راه‌اندازی شود.

فرماندار فنوج اظهارداشت: همچنین افتتاح تاسیسات گاز مایع در مسکوتان و کتیچ و افزودن یک تاسیسات گاز مایع در شهر فنوج و رساندن سهمیه چهار تاسیسات گاز مایع ماهانه تا ۶۵۰ تن از دیگر نیازهای این منطقه است.

وی ادامه داد: هم‌اینک توزیع نفت در یک ملک شخصی و مسکونی انجام می‌شود می‌بایست حداقل یک هکتار زمین برای ساخت مکان استاندارد توزیع نفت سفید با ۱۰ نازل و پمپ توزیع اختصاص یابد.

حقانی تصریح کرد: افزایش سهمیه سوخت شهر فنوج از ۱۷ تانکر ۳۰ هزار لیتری در ماه باید حداقل به ۳۰ تانکر و افزایش سهمیه از ۱۰۰ لیتر ماهانه به ۲۰۰ لیتر برای هر خانوار افزایش یابد.

وقتی جانباختن یک انسان هم دستمایه تخریب می شود/ مبنای استرس صف را از کجا آوردید؟

رسانه‌ها بدون تحقیق مطلبی را منتشر نکنند

پس از شنیدن صحبت‌های فرماندار فنوج برای اقامه نماز به مسجد فنوج رفتیم که پس از اقامه نماز به سراغ امام جمعه موقت اهل سنت این شهرستان که در گوشه‌ای از مسجد در حال عبادت بود رفتیم تا از زبان او نیز این مساله را بشنویم. خودمان را به خلوتگاه امام جمعه رساندیم و با عرض سلام و معرفی خودمان که از کجا هستیم و با چه هدفی به این شهرستان سفر کردیم. گفتم ما راه طولانی را از چابهار برای روشن شدن ابعاد فوت مرحومه نصرتی به منطقه شما آمدیم تا در این باره با اهالی و بزرگان منطقه برای روشن شدن واقعیت ماجرا صحبت کنیم.

امام جمعه موقت اهل سنت فنوج اظهارداشت: متاسفانه یکی از بانوان شهر ما به نام مهدیم نصرتی چند روز قبل بر اثر عارضه قلبی جان خودش را از دست داد.

مولوی الله بخش قاضی زاده ادامه داد: با توجه به اینکه خانم نصرتی حدود هفت سال پیش در کرمان عمل قلب باز شده و تحت نظر پزشک قلب بود و هر ۲ تا سه ماه با توجه به مشکلات مالی هم که داشتند به کرمان برای ادامه درمان مراجعه می‌کرد.

وی تصریح کرد: به گفته برادر مرحومه نصرتی و اقوام، او صبح اول وقت برای دریافت سهمیه سوخت خود به محل جایگاه مراجعه می‌کند که این اتفاق در طول مسیر برای وی رخ می دهد.

امام جمعه موقت اهل سنت فنوج تصریح کرد: با توجه به اینکه صف دریافت نفت سفید شلوغ نبوده و اول صبح بوده و هنوز صفی هم در کار نبوده متاسفانه او بر اثر عارضه قلبی جان خود را از دست می‌دهد.

وی بیان کرد: این بانو قبل از ساعت هفت صبح توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان ولیعصر فنوج منتقل می‌شود که در بیمارستان متوجه می‌شوند که جان به جان آفرین تسلیم کرده است.

مولوی قاضی زاده تاکیدکرد: انسان تا زمانی که در مورد مساله‌ای اطمینان خاطر به دست نیاورده نباید به شنیده‌ها اکتفا کند و مسائلی را در سطح جامعه مطرح کند.

وی ادامه داد: ما از رسانه‌ها و فعالان مجازی می‌خواهیم که بدون تحقیق و بررسی میدانی نباید در مورد مساله‌ای اظهار نظر کنند و باعث نگرانی مردم شوند.

وقتی جانباختن یک انسان هم دستمایه تخریب می شود/ مبنای استرس صف را از کجا آوردید؟

مرحومه نصرتی در بیرون از جایگاه دچار عارضه قلبی می‌شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چابهار نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: فروشندگی تعاونی روستایی فنوج در شهرستان نیکشهر تحت پوشش یکی از نواحی سه گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چابهار است.

سیدمحمد کمالیار افزود: از ابتدای شروع توزیع نفت سفید از پنجم آذرماه امسال مقدار ۴۳۸ هزار لیتر سهمیه نفت سفید فنوج بوده که مقدار ۴۰۸ هزار لیتر آن جهت توزیع توسط فروشندگی مذکور جذب و به مصرف کنندگان در این شهرستان تا کنون تحویل داده شده است.

وی تصریح کرد: خانمی که در گزارش یکی از روزنامه‌ها از او نام برده شده تحت تکفل همسر و با کارت بانکی ایشان(جمعه نصرتی) با توجه به تعداد خانوار و سهمیه‌های در نظر گرفته شده که مقدار ۲۰۰ لیتر نفت سفید سهمیه متعلق به وی بوده به جایگاه مراجعه می کند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چابهار گفت: با توجه به پرینت تراکنش‌های موجود اولین سهمیه ۱۰۰ لیتری در آذر ماه سالجاری توسط این خانوار در فروشندگی مذکور تحویل گرفته شده و مراجعه بهمن ماه وی جهت تحویل سهمیه دوم بوده است.

مرحومه نصرتی قبل از شروع بکار فروشندگی و در حالیکه هیچ گونه ازدحام و جمعیتی در محل وجود نداشته دچار ایست قلبی می شود

وی ادامه داد: شواهد موجود نشان می‌دهد مرحومه نصرتی در ششم بهمن ماه برای دریافت دومین سهمیه خود مراجعه کرده بود که متاسفانه این حادثه برای وی رخ می‌دهد.

کمالیار تصریح کرد: صبح روز حادثه و قبل از شروع به کار فروشندگی و در حالیکه هنوز صفی در آن محل تشکیل نشده بود متاسفانه او برحسب اتفاق و با توجه به بیماری زمینه‌ای در نزدیکی فروشندگی نفت سفید شهر فنوج دچار ایست قلبی می‌شود.

وی بیان کرد: مجددا بر این موضوع تاکید می‌شود که مرحومه نصرتی قبل از شروع بکار فروشندگی و در حالیکه هیچ گونه ازدحام و جمعیتی در محل وجود نداشته دچار ایست قلبی می شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه چابهار گفت: طبق مذاکره تلفنی با فرماندار شهرستان فنوج، ایشان نیز تایید کردند که فوت این شهروند فنوجی ارتباطی به توزیع نفت سفید نداشته است.

کمالیار افزود: این شرکت بر حسب وظیفه ذاتی خود در خصوص توزیع فرآورده‌های نفتی به تمامی مسوولیت‌های خود به طور کامل عمل و رضایت مردم و مسوولان محلی را کسب کرده است.

وی تاکید کرد: تا کنون هیچ گونه شکایتی از متصدی توزیع نفت سفید در فنوج در رابطه با فوت مرحومه نصرتی نشده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha