۱۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳
کد خبر: 85017657
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه کرمانشاه: اساس کار حوزه و آموزش و پرورش تربیت است

کرمانشاه- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، اساس کار حوزه و آموزش و پرورش را تربیت دانست و گفت: باید بدانیم چگونه با دانش‌آموزان سخن بگوییم و چه چیزی را یاد بدهیم، زیرا آنها بالاترین و مهمترین عنصر نظام آموزش و پرورش هستند.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله «مصطفی علما» روز پنجشنبه در دیدار با طلاب «طرح امین» با تبریک میلاد حضرت علی (ع) و امام جواد (ع) و تقارن آن با دهه فجر انقلاب اسلامی، از طلاب خواست با حوصله و دقت کار تربیت را با دانش آموزان انجام دهند.

وی با مهم خواندن فرهنگ و اینکه نفوذ خارجی‌ها عمدتاً از طریق فرهنگ بوده است، گفت: آمریکا وقتی وارد افغانستان شد به عنوان اولین کار، محتوای کتاب های درسی آن کشور را عوض کرد چون برای این کار برنامه داشتند، زیرا فرهنگ اساس کار است و می توان امور آیند کشورها را تغییر داد.

امام جمعه کرمانشاه اظهار داشت: باید توجه کنیم که خارجی ها اگر کار عام‌المنفعه‌ای هم انجام می دهند با برنامه این کار را انجام می دهند زیرا اگر غلبه کنند عواطف و فرهنگ ما را در دست خواهند گرفت و آینده کشور را متناسب با خواست خود تغییر می دهند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه یادآور شد: همین بی‌حجابی خانم‌ها که به دستور غربی‌ها و توسط رضا شاه انجام شد برای نیل به آینده مردم و در قبضه گرفتن امور کشور بوده است تا بتوانند سرمایه‌های عظیم ایران را به تاراج برند.

آیت الله علما، در مورد اهمیت تربیت در برنامه‌های کشور تأکید کرد: هشت سال دفاع مقدس را فرزندان ما چگونه مدیریت کردند، در کنار عملیات های ظفرمند نظامی کارهای عظیم فرهنگی هم انجام می‌شد، لذا باید طلبه های جذب شده در آموزش و پرورش بدانند چگونه با دانش آموزان سخن می‌گویند و رفتار می‌کنند باید به دانش‌آموزان طریق فکر کردن و اندیشیدن یاد داد تا آنان بتوانند در فضای تعلیم و تربیت به انسان‌های مفیدی تبدیل شوند.

امام جمعه کرمانشاه: اساس کار حوزه و آموزش و پرورش تربیت است

وی خاطرنشان ساخت: طلاب باید با حوصله امر مهم تربیت را انجام دهند و در کنار آموزش که انجام می‌شود تربیت را هم به خوبی انجام دهند زیرا امامین انقلاب توجه خاصی به امر تعلیم و تربیت دارند و این از اهمیت و جایگاه ممتاز تعلیم و تربیت نشأت می‌گیرد، لذا باید به درستی بچه‌ها را تربیت کنیم زیرا اگر این مقوله تربیت درست شود بقیه موارد درست خواهند شد.

به گزارش ایرنا، طرح امین، طرحی است که روحانیون حدود ۳۰ ساعت در هفته، در مدارس فعالیت فرهنگی و تربیتی داشته باشند و برای این هدف روحانیون باید متناسب با نیازهای پایه های تحصیلی ابتدایی و متوسطه اول و دوم آموزش ببینند و گزینش شوند.

روحانیون پس از گذراندن دوره های آموزشی و تخصصی و اخذ مدرک در مدارس متقاضی اجرای طرح امین حضور پیدا کرده و در این مدارس برنامه ای براساس توافق آموزش و پرورش تعریف و حیطه کاری روحانیون مشخص می شود تا موازی کاری و تداخلی با سایر برنامه های مدرسه ایجاد نشود.

روحانیون در قالب طرح امین ضمن مشاوره در حوزه های فرهنگی، پرورشی و مذهبی، پاسخگوی سوالات دانش آموزان در موضوعاتی همچون نماز، بلوغ و شبهاتی دینی هستند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha