مدیرعامل نساجی: راه‌اندازی VAR وظیفه دولت و فدراسیون است

تهران- ایرنا- مدیرعامل باشگاه نساجی‌مازندران گفت: هزینه راه‌اندازی VAR وظیفه دولت و فدراسیون فوتبال است.

به گزارش ایرنا، ایزد سیف‌الله‌پور مدیرعامل باشگاه نساجی‌مازندران در مورد اینکه آیا باشگاه نساجی حاضر است برای تجهیز ورزشگاه وطنی که به خودش تعلق ندارد برای سیستم VAR از جیب هزینه کند؟ اظهار داشت:‌ در سه سال حضور رضا حدادیان در نساجی مازندران این باشگاه برادری خودش را برای داشتن یک تیم منظم و حرفه‌ای ثابت کرده است. به گواه کارشناسان طبق بیانیه‌ای که از طریق فدراسیون صادر شد تنها باشگاهی بودیم که هیچگونه بدهی به جایی نداشتیم و سعی کردیم اصول حرفه‌ای را رعایت کنیم اما سوال ما این است چرا نساجی باید این هزینه را پرداخت کند؟

وی افزود: امسال ۱۶ تیم در لیگ برتر داریم که به جز استقلال و پرسپولیس که از یک ورزشگاه مشترک استفاده می‌کنند، ۱۴ تیم باید VAR داشته باشند. از سال آینده نیز دو تیم وارد لیگ برتر می‌شوند که اگر به جدول لیگ یک نگاه کنیم می‌بینیم وضعیت‌شان به شکلی است که استادیوم آنها VAR ندارد. دولت از ابتدای کار گفته می‌خواهد به بخش خصوصی کمک کند. اگر یک کارخانه‌دار ۲۰ کارگر را سر کار ببرد امکاناتی در اختیاراتش می‌گذارد نساجی هم در طول در بحث شور و نشاط اجتماعی این همه هزینه می‌کند.

مدیرعامل باشگاه نساجی خاطرنشان کرد: الان دوستان می‌گویند این سیستم ۳۰۰ هزار دلار هزینه دارد اما تا ۵۰۰ دلار هم می‌رود در شرایطی که اگر دلار به همین وضعیت بماند مبلغ به حدود ۲۰ میلیارد تومان می‌رسد. چرا باید نساجی این پول را پرداخت کند؟ طبق الزامات فیفا از سال ۲۰۲۰ باید مسابقات با VAR برگزار شود اگر کرونا نبود قطعا به خاطر همین مسأله دو سال محروم می‌شدیم.

سیف‌الله‌پور گفت:‌ باشگاه‌هایی مثل گل‌گهر،‌سپاهان،‌ذوب‌آهن، مس رفسنجان،‌صنعت نفت آبادان،‌ تراکتور و نفت مسجدسلیمان ورزشگاه اختصاصی دارند اما سایر باشگاها مثل استقلال،‌ پرسپولیس، ملوان، هوادار، آلومینیوم اراک،‌ مس کرمان، پیکان و نساجی ورزشگاه ندارند. پس نقش دولت کجا می‌رود؟‌ مگر نباید وقتی دولت استادیومی را تجهیز می‌کند یا شرایط لوکس نوری، VIP ، CIP و رختکن را فراهم می‌کند، VAR که جزو ملزومات هست را هم فراهم کند؟ آیا برای این کار باید از باشگاه‌ها هزینه بگیرد؟

وی اضافه کرد:‌ دولت از ما اجاره می‌گیرد. شاید باشگاه‌هایی مثل پیکان و هوادار سال آینده در لیگ وجود نداشته باشند آیا می‌توانند بگویند به این دلیل که هزینه کرده‌ایم سیستم را با خودمان برمی‌داریم و در جای دیگری می‌نشانیم؟ این اقدام وظیفه دولت و فدراسیون فوتبال است. فدراسیون فوتبال چه کمکی به باشگاه‌ها می‌کند؟‌ شاید این موضوع برای باشگاه‌های دولتی اهمیت نداشته باشد. بارها می‌گوییم فوتبال حرفه‌ای است این موضوع در اساسنامه قید شده که باشگاه‌ها باید خصوصی باشند و وابسته به دولت نباشند، اما بودجه باشگاه‌های دولتی خیلی بالا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha