احمدرضا مدبرنیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان در مدت مشابه پارسال ۱۴هزار میلیارد ریال بود که نشان از ۱۱۱ درصد رشد دارد.
وی تاکید کرد: اختصاص بخش قابل توجهی از درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده در این قالب راه را برای تامین منابع پایدار مورد نیاز برای خدمت رسانی فراهم کرده است.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت:عوارض وصول شده مالیات بر ارزش افزوده در هر شهر و یا منطقهای صرفا برای عمران و آبادانی همان منطقه مصرف میشود که این امر گویای آن است که تلاش شهروندان هر منطقه در تحقق درآمدهای مالیاتی رابطه مستقیمی با توسعه و پیشرفت آن شهر خواهد داشت.
مدبر نیا افزود: یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده تحت عنوان مالیات سلامت به پوشش درمان افراد ساکن در روستاها، شهرها و جامعه عشایری، تکمیل و تامین تجهیزات بیمارستانی و مراکز بهداشتی و درمانی با اولویت بیمارستانهای مناطق توسعه نیافته، ارتقای سطح بیمه بیماران صعب العلاج و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی خارج از روستاها و شهرها به وزارت بهداشت و درمان تخصیص مییابد که نقش موثری در طرح تحول سلامت ایفا کرده است.
مالیات ارزش افزوده "مالیات غیر مستقیمی" است که مصرفکننده (خریدار) آن را به همراه بهای خرید کالا یا خدمات میپردازد و دریافتکننده (فروشنده) موظف است مقدار مالیات دریافتی را به خزانه دولت واریز کند.
از آنجا که خود فروشنده نیز ضمن خرید اولیه چنین مالیاتی را پرداخته ولی مصرفکننده محسوب نمیشود او حق دارد کل «مالیاتهای ارزش افزوده» پرداختی خود را از کل «مالیات بر ارزش افزوده»های دریافتی کسر کرده و مابه التفاوت را به دولت بپردازد.
مالیات بر ارزش افزوده به تمامی خدمات و کالاهایی تعلق میگیرد که در برابر پول در داخل کشور داد و ستد میشوند مگر آن که در قانون برای آن شرایط ویژه، از جمله تخفیفهایی در نظر گرفته باشند و کالاهایی که صادر میشوند از این مالیات معاف هستند.
نظر شما