به گزارش خبرنگار ایرنا، این پروژه در ۴ قفس با میزان تولید ۵۰۰ تن و ایجاد اشتغال ۱۵ نفر با پرورش گونه ماهی " سی باس " توسط بخش خصوصی اجرایی و با حضور مسئولان استانی و شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل شیلات استان بوشهر روز یکشنبه در این آیین گفت: ۵۰ درصد میگوی پرورشی کشور در این استان تولید می شود.
عقیل امینی افزود: طبق افق چشم انداز سال ۱۴۰۴ وزارت جهاد کشاورزی باید تولیدات آبزیان در استان بوشهر به ۲۱۲ هزار تن برسد که بخشی از آن از طریق صید و صیادی و بخش دیگری از آبزی پروری تامین می شود.
وی اظهارداشت: بر این اساس در سال ۱۴۰۱ در بخش آبزی پروری ۹۱ درصد و صید و صیادی حدود ۸۰ درصد جلو هستیم.
مدیرکل شیلات استان بوشهر افزود: برای تحقق افق تعیین شده باید جامعه صیادی را به سمت آبزی پروری باتوجه کاهش ذخایر دریایی تشویق و ترغیب کنیم.
وی با اشاره به اینکه پرورش ماهی در قفس بعد از پرورش میگو در استان توسعه و نمود پیدا کرده است گفت: در دهه مبارک فجر طرح ۲ هزار تنی در شهرستان های تنگستان و دیر و ۵۰۰ تنی در گناوه افتتاح شده است.
امینی بیان داشت: در زمان حاضر ۲۱۷ مجوز پرورش ماهی در قفس در استان ثبت و صادر شده که تاکنون بیش از ۱۸ مزرعه با ظرفیت اسمی ۱۱ هزار تن به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر یادآورشد: از مجموع مجوزهای ثبت شده ۶ مجوز مربوط به شهرستان گناوه بوده که سه مورد به بهرهبردداری رسیده است.
فرماندار گناوه نیز گفت: مردم این شهرستان لیاقت و شایستگی های بسیاری برای ارایه خدمات رسانی دارند.
محمدتقی صفری افزود: امیدواریم با توان مردم و سرمایه گذاری در بحث دریا بویژه در بحث آبزیان قدمهای بلندی برداریم.
وی اظهارداشت: شهرستان گناوه قابلیت مهمی برای آبزیان دارد و از سرمایهگذاران انتظار داریم در این زمینه مشارکت جدی کنند.
فرماندار گناوه گفت: باتوجه به نیاز اسکله تعاونی صیادان نیاز به سایه بان اداره کل شیلات استان در این زمینه اهتمام جدی ورزد.
شهرستان ساحلی گناوه در شمال استان بوشهر قرار د ارد.
نظر شما