حسن بختیاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تحولات این دانشگاه در ۴۴ سال گذشته از انقلاب اسلامی، افزود: یکی از ارمغانهای بسیار ارزنده و تاریخی این دانشگاه در سطح کشور دستاوردهای منحصر به فرد آموزشی است که در سطوح تخصصی و فوق تخصصی بالینی و تحصیلات تکمیلی علوم پایه با نگاه خاص به فناوریهای استراتژیک نوین پزشکی جلوه میکند.
این مسوول یادآور شد: بدون شک امروزه افزایش چشمگیر کیفیت و کمیت درمان در استان مرهون رشد برنامه مدار و برق آسای آموزش پزشکی در سطوح مختلف از دکترای عمومی تا فوق تخصصی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: در سالهای بعد از انقلاب، تعداد دانشجویان این دانشگاه با افزایش محسوسی رو به رو بوده به طوری که این تعداد در سال ۸۳، یک هزار و ۳۹۲ نفر بود که هم اکنون به چهار هزار و ۷۸۷ نفر رسیده و تعداد دانشجویان دستیاری نیز از ۲۶ به ۲۷۳ نفر افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: در ابتدای تاسیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، تعداد دانشکدههای این مرکز فقط چهار واحد بوده که طی سالهای اخیر این تعداد به هفت دانشکده، یک پردیس بین الملل و تعداد رشتهها از ۱۸ به ۶۷ واحد افزایش یافته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان از جمله عناوین و افتخارات کسب شده این دانشگاه در سطوح ملی و بین المللی را کسب عنوان سومین سرآمد علمی کشور در هفتمین دوره این رویداد در سال جاری، پیگیری اخذ پذیرش در رشته تخصصی دندانپزشکی کودکان، ترمیمی و ارتودنسی اعلام کرد.
وی خاطر نشان کرد: کسب مدال نقره انفرادی و کسب سه دیپلم افتخار انفرادی در حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم، ۲ دیپلم افتخار انفرادی و کسب یک دیپلم افتخار گروهی در حیطه مطالعات میان رشتهای علوم انسانی و سلامت از دیگر افتخارات علمی است که در سال جاری توسط دانشجویان این واحد دانشگاهی به دست آمد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت:رشد علمی، توسعه رشته تحصیلات تکمیلی و افزایش مراکز پژوهشی و آزمایشگاهی در این دانشگاه موجب شد تا تعداد مقالات خارجی نمایه شده در اسکوپوس (پایگاه استناد علمی) از تعداد ۱۲ به ۳۳۰ مقاله و همچنین تعداد مقاله به نسبت هیات علمی از هشت صدم درصد به ۹۶ صدم درصد ارتقا یابد.
نظر شما