به گزارش روز دوشنبه ایرنا، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در آیین بهرهبرداری طرحهای گردشگری هرمزگان که به صورت همزمان و با حضور وبیناریِ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، گفت: این هتل از آب خاکستری برای فلاش تانکها و استحمام استفاده میکند که شاید این ویژگی را تنها تعداد معدودی از هتلهای کشور داشته باشند.
محمد محسنی افزود: برای این منظور از آب کولرهای گازی که با توجه به شرایط اقلیمی هرمزگان بسیار پرکاربرد هستند استفاده میشود و آبی که از آنها حاصل میشود به چرخه استفاده به خصوص برای استحمام و فلاشتانکها استفاده میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان اشاره کرد: این روش استفاده از آب منجر به کاهش مصرف انرژی به میزان قابل توجهی میشود و با توجه به شرایط اقلیمی و محدویت منابع آبی بایستی به سمت استفاده از آب خاکستری رفت.
وی یادآور شد: این استان ظرفیت بالا و بینظیری در حوزه گردشگری و صنایع دستی در کشور دارد و برای دهه فجر چهار طرح گردشگری و ۶ طرح زیرساختی آماده بهرهبرداری است.
محمد محسنی افزود: این طرحها با رویکرد تثبیت جمعیت در جوامع روستایی و محلی بهخصوص در نوار ساحلی خلیج فارس و دریای عمان به ویژه سواحل مکران اجرایی شدهاند و برای اجرای این طرح ها۳۴۰ میلیارد تومان هزینه شده و برای ۱۶۰ نفر فرصت اشتغال ایجاد شده است.
رییس جمهور بر رونق گردشگری جزیره هرمز تاکید دارد
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که به صورت ویدئوکنفرانس در این آیین شرکت کرد، گفت: رونق گردشگری جزایر به خصوص جزیره هرمز که مورد تاکید رییس جمهور است باید مورد توجه بوده و ادارهکل گردشگری هرمزگان باید برای این موضوع برنامه داشته باشد.
سید عزتالله ضرغامی افزود: بخش اعظم گردشگری دریایی باید در این استان انجام شود که زیرساختهایی فراهم شده و اداره کل هرمزگان باید به سرعت آنها را اجرایی کند.
وی ادامه داد: هرمزگان یک نقش ویژه در گردشگری کشور و حتی منطقهای و جهانی دارد و باید این جایگاه را به خوبی درک و ایفا کند و این استان با توجه به ویژگیهای آب و هوایی خود میتواند جایگزینی بی بدیل برای بسیاری از مقاصد گردشگری کشور در این فصل از سال باشد.
وی اضافه کرد: امید میرود اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان با زیرساختهایی که بخش عمده آنها مربوط به مراکز اقامتی است زمینه را برای تحول اساسی در این استان فراهم کند.
اشتغالزایی یکی از اهداف احداث هتل است
سرمایهگذار هتل وزرا هم گفت: این هتل چهار ستاره با هزینه کرد ۱۲۰ میلیارد تومان ساخته شده و همه اتاقهای آن VIPهستند و زمینه اشتغال ۴۰ نفر را فراهم کرده که این یکی از اهداف احداث هتل است.
مجید میرزا اسماعیلی افزود: آب خاکستری هتل هم با توجه به شرایط اقلیمی هرمزگان و به ویژه بندرعباس در دستورکار قرار گرفت تا در مصرف آب صرفهجویی شود و این هتل در زمینی به مساحت ۹۹۱ متر و زیربنای سه هزار و ۹۶۴ متر در چهار طبقه احداث شده است.