به گزارش خبرنگار ایرنا، سید صلاح قریشی روز دوشنبه در نشست خبری در سنندج اظهار کرد: در مجموع ۶۶۲ هزار و۲۸۰ نفر برابر با ۳۹.۸ درصد جمعیت استان از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهرهمند هستند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سازمان در قالب ۱۰ شعبه فعال در استان کردستان در حوزههای مختلف به بیمهشدگان خدمات ارائه میکند، افزود: در حال حاضر ۱۱۹ هزار و ۲۷۴ نفر در استان بیمه شده اجباری هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی کردستان با بیان اینکه ۲۱۸ هزار و ۷۹۲ کردستانی بیمه شده اصلی تامین اجتماعی هستند، ادامه داد: ۲۸ هزار و ۲۶۱ نفر در استان در قالب بیمه شده حرف و مشاغل مختلف زیرپوشش خدمات سازمان تامین اجتماعی استان قرار دارند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر چگونگی انتقال سوابق بیمه از صندوق بیمه روستاییان و عشایر به تامین اجتماعی اظهار کرد: هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و هر بیمه شده در هر سن و سالی میتواند به این امر مبادرت کند.
قریشی از افزایش ۱۰.۷ درصدی سهم بیمهشدگان در قالب کارفرمای صنفی کم درآمد در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۵۸ هزار و ۲۴۶ مستمری بگیر تامین اجتماعی در استان وجود دارد که ۳۳ هزار نفر از این افراد بازنشسته و ۲ هزار و ۶۱۱ نفر از کار افتاده تامین اجتماعی هستند.
وی گفت: ۵۴ درصد از بیمه شدگان تامین اجتماعی در استان جمعیت شهری است، ضمن اینکه ۱۸ هزار و ۴۱۱ کارگاه بیمه شده فعال در سطح استان هم وجود دارد.
مدیرکل تامین اجتماعی کردستان با اشاره به اینکه امسال ۳۷ هزار و ۶۲۳ فقره بازرسی از این کارگاه ها صورت گرفت، افزایش ۵۴ درصدی حداقل حقوق مستمری بگیران و ۳۸ درصدی سایر سطوح دستمزدی را در سطح استان از دیگر اقدامات انجام شده در سال جاری عنوان کرد.
قریشی از طرح بیمه فراگیر خانوادگی به عنوان یک فرصت برای بیمه شدگان در سطح استان نام برد و اضافه کرد: سازمان بیشتر برنامهریزی خود را بر بستر اینترنت انجام داده است و دسترسی به خدمات غیرحضوری برای تمام بیمهشدگان در بخش های مختلف فراهم است.
نظر شما