به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «حمیدرضا امیری» روز سهشنبه در نشست خبری با گرامیداشت دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی توضیح داد که تمام تجهیزات لازم برای راه اندازی تکنولوژی نسل پنجم اینترنت (۵G) در استان خریداری و نصب شده و حتی قرار بود امسال اقدام به سرویس دهی کند که به دلیل برخی موارد فنی راه اندازی آن به سال آینده موکول شد.
وی افزود: برای راه اندازی نسل پنجم اینترنت در استان کرمانشاه ۲ سایت به طور کامل آماده شده و زیرساخت های آن نیز برای سرویس دهی فراهم است و در اردیبهشت ماه سال آینده مشترکان اینترنت می توانند در بخش هایی از استان کرمانشاه از این تکنولوژی استفاده نمایند.
به گفته وی این سایت ها هنوز روشن نشده و اقدام به سرویس دهی نکرده اند اما زیرساخت های آن آماده است.
سرپرست شرکت مخابرات استان کرمانشاه در ادامه سخنانش با اشاره به گلایه برخی مشترکان از کیفیت اینترنت تلفن همراه در استان، گفت: با راه اندازی سایت های نسل پنجم بخش زیادی از مشکلات مربوط به کیفیت خدمات اینترنت تلفن همراه در استان برطرف می شود.
بهره برداری از ۵ پروژه کلان شرکت مخابرات در استان کرمانشاه
امیری با گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به افتتاح و بهره برداری از پنج پروژه کلان این شرکت در استان به این مناسبت اشاره کرد و گفت: برای بهره برداری از این طرح ها ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات داخلی شرکت مخابرات هزینه شده است.
وی ایجاد ۶۰۰ کیلومتر شبکه فیبرنوری، ایجاد و نصب ۱۰ هزار پورت شبکه خانگی اینترنت، راه اندازی ۱۴ سایت تلفن همراه و راه اندازی ۱۵ دستگاه کافه نوری را از جمله این طرحها ذکر کرد.
سرپرست شرکت مخابرات استان کرمانشاه به وضعیت موجود ارتباطات در استان نیز اشاره کرد و گفت: اکنون ۵۰۰ هزار شماره تلفن ثابت در استان فعال است و ۱۴۴ هزار پُرت پرسرعت اینترنت در استان نیز ظرفیت سازی شده که از این تعداد ۷۰ هزار پُرت فعال است.
وی به حدود ۸۰۰ هزار سایت تلفن همراه و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار مشترک همراه اول در استان نیز اشاره کرد و افزود: از این تعداد مشترک یک میلیون و ۲۴۰ هزار مشترک دارای سرویس دیتا هستند.
امیری میزان شبکه فیبرنوری در استان کرمانشاه را نیز اکنون ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر اعلام کرد.
مخابرات ۶۰ میلیارد تومان از مشترکان طلب دارد
سرپرست شرکت مخابرات استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش یکی از چالش های این شرکت را عدم همخوانی درآمد و هزینههای شرکت دانست و گفت: تعرفه ها ثابت مانده و تجهیزات را به نرخ روز و با ارز خریداری می کنیم در حالیکه درآمد ما به ریال است و این به چالش بزرگی برای شرکت مخابرات تبدیل شده است.
وی به مطالبات شرکت مخابرات از مشترکان حقیقی و حقوقی نیز اشاره کرد و افزود: اکنون ۶۰ میلیارد تومان از مشترکان طلب داریم و از رسانه ها می خواهیم ما را در وصول این مطالبات یاری دهند.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.
نظر شما