نمایشگاه توانمندی‌ها و نیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه گشایش یافت

کرمان- ایرنا- سومین نمایشگاه توانمندی‌ها ونیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه در هفتمین روز از دهه مبارک فجر در رفسنجان به مدت سه روز گشایش یافت.

به گزارش شامگاه سه‌شنبه ایرنا، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان در این آیین افزود: ظرفیت‌هایی مانند توانمندی جوانان استان، وجود دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و نیز شرکت‌ها و ظرفیت‌های معدنی در استان می توانند به رفع نیازهای شرکت مس و شرکت‌های دیگر کمک کنند.
امیر حسن زاده بیان کرد: باید برای رفع این نیازها نمایشگاه های گسترده ای در سراسر استان برپا شود که هم توانایی جوانان و هم نیازهای شرکت‌ها معرفی شود و هم شرکت‌هایی که می‌توانند قطعات مورد نیاز را تولید و بومی‌سازی کنند در این نمایشگاه حضور داشته باشند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شعار امسال بر پایه تولید دانش بنیان است بهتر است شرکت ها به سمت شرکت‌های دانش بنیان بروند و به دانش‌بنیان‌ها اعتماد کنند و از طرفی بازدید توسط دانشجویان از ظرفیت‌های صنعتی می‌تواند به رفع نیازهای صنایع کمک کند.
وی عنوان کرد: در این راستا ضمن اشتغالزایی، اعتماد به نفس و نشاط در جوانان افزایش و ارتقا می‌یابد.
حسن زاده همچنین در موزد تولیدات مجتمع مس سرچشمه هم گفت: توانایی این مجتمع در تولید ۱۵۰ هزار تن کاتد در سال که چهار درصد نسبت به تولید سال قبل افزایش یافته نشان می دهد توانایی مس خوب و مطلوب است اما با این وجود باید این مجموعه معدنی برای توسعه پایین دستی مس و قطعه‌سازی‌ها بیشتر تلاش‌اند.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری و دستاوردهای صنعت مس

مدیر امور انبارها و سفارشات مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در حاشیه این نمایشگاه اظهار کرد: در سومین نمایشگاه توانمندی‌ها و نیازمندی‌های مجتمع مس سرچشمه رفسنجان صدها قلم کالاهای مورد نیاز و مصرفی که از آن‌ها می‌توان به‌عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری و دستاوردهای صنعت مس در حوزه بومی‌سازی- چه ملی و چه منطقه‌ای- یاد کرد، عرضه شده است.
عباس زارع بنی‌اسدی با بیان این‌که این رویداد مهم با مشارکت و دعوت از تأمین‌کنندگان بومی شهرستان رفسنجان برگزار شده است، خاطرنشان کرد: ۲۰ غرفه از۳۲ غرفه این نمایشگاه به تولیدکنندگان شهرستان رفسنجان اختصاص یافته و مابقی غرفه‌ها با حضور تولیدکنندگان و فعالان از سایر نقاط استان کرمان و استان‌های تهران، اصفهان، یزد، مرکزی و ... برپا شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد تأمین‌کنندگان بومی فعال حاضر در شهرستان رفسنجان ۲۲۵ منبع بوده که نتیجه این مشارکت و همکاری، منجر به خریداری یک‌هزارو ۷۳۱ آیتم از طریق بازرگانی مجتمع و همچنین تأمین و ساخت ۳۵۴ آیتم از طریق حوزه فنی و ساخت بومی‌سازی در سال جاری شده است.

مدیر امور انبارها و سفارشات مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، حوزه‌های ساخت را شامل تراشکاری، ریخته‌گری، تعمیرات، لاستیک، پلیمر، شیمیایی، ابزار دقیق و اسکلت فلزی برشمرد.

زارع بنی‌اسدی با اشاره به حضور فعال شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه، تصریح کرد: با همکاری این شرکت‌ها، علاوه بر اشتغال‌آفرینی و تداوم تولید صنعت مس، از خروج ارز از کشور جلوگیری شده است.

مدیر امور انبارها و سفارشات مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در پایان تأکید کرد: این نمایشگاه می‌تواند فرصت بسیار خوبی جهت شناسایی نیازهای صنعت مس به‌منظور سرمایه‌گذاری و اشتغال‌آفرینی در سطح بومی منطقه بویژه شهرستان رفسنجان باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha