به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، تأمین آب شرب سالم و بهداشتی یکی از وظایف مهم و اصلی وزارت نیرو است که تلاش شده این وظیفه به بهترین شکل ممکن عملیاتی شود.
تازهترین گزارش این وزارتخانه نشان میدهد درصد جمعیت شهری تحت پوشش آبرسانی بهداشتی و پایدار در سال ۱۳۵۷ اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ۷۴.۶ درصد بوده است.
تلاشهای صورتگرفته در طول انقلاب سبب شد این درصد در ابتدای دولت سیزدهم به ۹۹.۸۲ افزایش یابد و تلاشهای گسترده وزارت نیرو در دولت سیزدهم درصد بهرهمندی را به ۹۹.۸۷ برساند.
این وضعیت در جمعیت روستایی نیز تکرار شده است، بهگونهای که در سال ۱۳۵۷ درصد جمعیت روستایی تحت پوشش آبرسانی بهداشتی و پایدار تنها ۱۲ درصد بوده که با اقدامهای صورتگرفته این رقم به ۸۲.۶۸ درصد در ابتدای دولت سیزدهم رسید.
دولت سیزدهم در این مدت با اجرای طرحهای آبرسانی روستایی درصد جمعیت روستایی تحت پوشش آبرسانی بهداشتی و پایدار را به ۸۵.۵۹ ارتقا داد.
افزایش تصفیهخانههای فاضلاب شهری
تعداد تصفیهخانههای فاضلاب شهری که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۴ عدد بود با تلاشهای صورتگرفته به ۲۵۰ تصفیهخانه در ابتدای دولت سیزدهم افزایش یافت.
پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم تلاش برای افزایش تعداد تصفیهخانهها به جد پیگیری شد بهگونهای که تعداد آنها در دیماه امسال به عدد ۲۶۳ عدد رسید.
همچنین تعداد تصفیهخانههای آب شهری هم با افزایش همراه شده است بهگونهای که تعداد آنها در سال ۱۳۵۷ به ۲۷ عدد رسیده بود که تلاشهای انجام شده آنها را به ۱۶۵ عدد در ابتدای دولت سیزدهم رساند.
تلاشهای وزارت نیروی دولت سیزدهم سبب شد این تعداد در دیماه امسال به رقم ۱۶۹ عدد افزایش یابد.
نظر شما