وزیر کشور: کشتی‌سازی فراساحل ایران تقویت شود

بندرعباس - ایرنا - وزیر کشور با اشاره به سرمایه‌گذاری سه میلیارد دلاری در مجتمع کشتی سازی و فراساحل ایران(ایزوایکو)، بر تقویت این مجموعه در راستای استفاده از ظرفیت‌های آن تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، احمد وحیدی وزیر کشور عصر پنجشنبه در بازدید از مجتمع کشتی سازی و فراساحل ایران(ایزوایکو) اظهارکرد: این مجتمع با دارا بودن ۲ حوضچه خشک بزرگ، مجتمعی بی نظیر در کشور است که می‌تواند کشتی‌های بزرگ با ظرفیت ۲ میلیون بشکه یا ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن را برای ساخت و تعمیرات پذیرش کند.

وی ادامه داد: این مجتمع بر روی چند کشتی با ظرفیت‌های بزرگ اعم از نفتکش و کشتی کانتینربر مشغول کار هستند که باید تلاش کرد از این ظرفیت بزرگ به خوبی استفاده شود.

وزیر کشور با بیان اینکه این کشتی سازی برای استان هرمزگان هم ظرفیت بزرگی است و می‌تواند اشتغال آفرینی مناسبی به وجود بیاورد، گفت: ایزوایکو آمادگی دارد بخشی از سفارش‌های خارجی را نیز پذیرش نموده و علاوه بر تعمیر، ساخت کشتی را نیز انجام دهد.

وحیدی با تاکید براینکه مجتمع کشتی سازی فراساحل ایران باید بیش از این تقویت و از ظرفیت‌های آن استفاده شود، گفت: شرکت‌هایی که مایل به همکاری مشترک هستند، می‌توانند در حوزه تعمیر و ساخت کشتی در این مجتمع فعالیت کنند.

وی با اشاره به اینکه در این مجمتع سرمایه گذاری حدود سه میلیارد دلاری انجام دشه است، ابراز امیدواری کرد علاوه بر توسعه اشتغال، حمل و نقل دریایی را در این مجموعه نیز متحول شود.

سرپرست گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو نیز در حاشیه بازدید وزیر کشور از روند تعمیرات یکی از بزرگ‌ترین نفتکش‌های جهان گفت: این نفتکش متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران است که ۲ میلیون بشکه ظرفیت دارد و بخشی از تعمیرات اساسی دوره‌ای خود را زیر نظر متخصصات کشورمان در بندرعباس درحال اجرا دارد.

علی عزیزی ادامه داد: شرکت کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) میزبان انجام تعمیرات اساسی یک سوپر نفت کش غول پیکر «ناشا» در حوض خشک این مجموعه است که دارای ۳۳۲ متر طول، ۵۸ متر عرض و ۳۱ متر ارتفاع است.

به گفته وی، سند پلاست و رنگ، تعمیر لاین‌های اصلی شناور، لاین‌های آی جی، الکتروموتورها و پمپ‌ها و قسمتی از ملحقات جانبی این سوپر نفتکش در مدت ۴۵ روز در این مجتمع انجام خواهد شد.

سرپرست گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو همچنین گفت: تمامی اقدامات لازم تعمیراتی با اتکای به توان فنی و علمی داخل و با تجهیزات داخلی صورت می‌گیرد و کیفیت و رضایت حداکثری کارفرما در انجام این طرح ملاک اهمیت و عمل است.

وزیر کشور با همراهی سلمان ضربی مدیرعامل ایزوایکو همچنین از دیگر بخش‌های این مجتمع نیز بازدید و در جریان انجام تعمیرات اساسی و نیز پروژه‌های ساخت کشتی در این مجتمع قرار گرفت.

مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) که از سال ۱۳۵۲ با طراحی شرکت آلمانی «بلواند فوس» پا به عرصه وجود گذاشت، تاکنون توانسته با تعمیر و ساخت هر نوع شناور و طراحی و تعمیر بارج و سکوهای نفتی و گازی و همچنین دارا بودن سیستم های مختلف از آب گیری و به آب اندازی توانایی خود را نه تنها در ایران بلکه در دنیا هم به اثبات برساند.

ایزوایکو تلاش می‌کند در افق ایران ۱۴۰۴، مجتمعی سرآمد و الگو در صنایع کشتی‌سازی، سکوسازی و ترمینال‌های نفتی و معدنی در منطقه خلیج فارس باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha