به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن بهرام نیا روز یکشنبه در یادواره شهدای زمین فوتبال چوار با تمجید از ۲۰۰ شهید شهرستان چوار و بویژه ۱۵ شهید زمین فوتبال چوار اظهار داشت: شهدا در والاترین جایگاه معنوی قرار داشته و نزد پروردگارشان روزی می خورند.
وی افزود: تقدیم این تعداد شهید با توجه به جمعیت استان نشان از اخلاص و ولایت مداری مردم ایلام دارد.
استاندار ایلام با اشاره به حضور اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال برای شرکت در یادواره شهدای چوار یادآور شد: این حضور پرتعداد اعضای فدراسیون بیان کننده اهمیت این موضوع است.
بهرام نیا اضافه کرد: متاسفانه تاکنون در زمینه معرفی واقعه زمین فوتبال چوار در قالب فیلم و کتاب اقدامی انجام نشده که می طلبد هنرمندان به این عرصه ورود کنند.
وی با اشاره به تخصیص ۲۶ میلیارد تومان برای مجموعه ورزشی و بویژه زمین فوتبال چوار گفت: ۶ میلیارد تومان آن هزینه شده و مابقی نیز پس از طراحی فاز دوم اختصاص خواهد یافت.
استاندار ایلام از اعضای فدراسیون فوتبال خواست زمینه مشارکت بخش خصوصی برای توسعه فوتبال در استان را فراهم آورد تا جوانان این سرزمین بتوانند استعدادهای خود را شکوفا کنند.
بهرام نیا همچنین با تمجید از حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: این مشارکت کم نظیر حجت را بر مسوولان برای خدمت رسانی بیشتر به مردم و حرکت در جهت رفع تنگناهای آنان تمام کرد.
به گزارش ایرنا، هواپیماهای رژیم بعثی عراق ۲۳ بهمن ماه سال ۶۵ در جنایتی وحشتناک و غیرانسانی با پرواز در ارتفاع پایین بر فراز زمین فوتبال چمن بخش چوار و ریختن بمب ۱۵ نفر از نوجوانان و جوانان فوتبالیست ایلامی را که در حال انجام مسابقه بودند به شهادت رساندند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در دیدار با دست اندرکاران برگزاری کنگره ملی سه هزار شهید استان ایلام با تاکید بر پردازش واقعه زمین فوتبال چوار، فرمودند: حوادث کمنظیری در استان ایلام به وقوع پیوست که متأسّفانه مردمِ خودمان هم خبر ندارند، چه برسد به دیگران و خارج و ملّتهای دیگری که مشتاقند حوادث کشور ما را بدانند؛ آنها که هیچ، حتّی مردمِ خودمان هم از خیلی از این قضایا خبر ندارند.
یکی همین قضیّهی بمباران مسابقهی فوتبال بچّهها است در سال ۶۵ -بیستوسوّم بهمن ۶۵- که این جوانهای ایلامی، دو تیم ایلامی برای بزرگداشت و به یادبود هفتمین سال پیروزی انقلاب، یک مسابقهای به این عنوان درست کردند و تعدادی از مردم هم جمع شدند، تماشا میکردند؛ هواپیمای عراقی آمد بالای سر، از نزدیک یعنی با توجّه به اینکه اینجا چه [برنامهای] هست -نه اینکه همین طور بمب بیندازند و تصادفاً بخورد به زمین فوتبال؛ نه، با توجّه- اینجا را زد و ده بازیکن شهید شدند، داور شهید شد، چند بچّه شهید شدند، بعضی از تماشاچیان شهید شدند؛ این حادثهی کوچکی نیست، این حادثهی بزرگی است؛ جا دارد که این جور حوادث در ابعاد جهانی شناخته بشود، گفته بشود، تکرار بشود.
نظر شما