به گزارش ایرنا، یاسر همدمی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از کمپهای اعتیاد آستارا در جمع خبرنگاران بیان کرد: پیشگیری از اعتیاد و درمان معتادان در کنار مرکزهای مشاوره، در کمپهای میان مدت اقامتی این شهرستان که زیر نظر اداره بهزیستی فعالیت میکنند، پیگیری میشود.
وی افزود: معتادان به مواد مخدر با تقاضای خودشان، به تقاضای خانوادهها یا در صورت ارتکاب جرایم بنابر تشخیص مقام قضایی در این مرکزهای ترک اعتیاد شهرستان آستارا نگهداری میشوند.
دادستان آستارا بیان کرد: سه کمپ ترک اعتیاد و چهار مرکز مشاوره هر یک ماهانه حدود ۳۰ نفر را پذیرش و نسبت به ارایه خدمات مورد نظر در دورههای ۲۱ تا ۲۸ روزه اقدام میکنند که البته در موارد خاص با تشخیص پزشک تا ۴۰ روز نیز افزایش مییابد.
وی اضافه کرد: درمان این مددجویان با سپری شدن مرحلههای مختلف سمزدایی، کلاسهای بهبود و مشاوره، گفتار درمانی و سایر روشهای مجاز قانونی با رعایت ضوابط بهداشتی زیر نظر پزشک و دادستانی انجام میگیرد.
همدمی با اشاره به تغییرات مرتبط با مواد مخدر، قاچاق و اعتیاد نقش خانوادهها در جلوگیری از گرایش نوجوانان و جوانان به مصرف مواد مخدر را یادآور شد و بر لزوم ارتقای سطح آگاهی جامعه در مورد آثار سوء مصرف مواد مخدر و ضرورت اطلاعرسانی بیشتر از سوی نهادهای فرهنگی به ویژه رسانهها تاکید کرد.
کریم تقیزاده، معاون دادستان عمومی و انقلاب استان گیلان امروز با همراهی جمعی از مسئولان ذیربط آستارا از سه کمپ ترک اعتیاد فعال در این شهرستان بازدید کرد و در جریان روند فعالیتها و اقدامهای آنها قرار گرفت.
ارایه آموزشهای فنی و حرفهای، اعطای تسهیلات اشتغال و پرداخت حق بیمه بهبودیافتگان از جمله اقدامهای دولت برای حمایت از معتادان در راستای بازگرداندن آنها به جامعه و جلوگیری از بازگشت دوباره آنها به سمت اعتیاد است.
شهرستان آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در منتهی الیه غرب استان گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
نظر شما