به گزارش ایرنا، این همایش به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان و با حضور شاعرانی از استانهای کردستان، آذربایجان غربی، زنجان، ایلام، کرمانشاه، همدان و لرستان و جمعی از مسوولان در مجتمع فرهنگی و هنری فجر سنندج برگزار شد.
زبان هنر بهترین ابزار برای بیان رشادتهای حاج قاسم
نماینده ولی فقیه در کردستان در این همایش اظهار کرد: زبان هنر یکی از بهترین ابزارها برای بیان رشادتها، فداکاریها و از خودگذشتگیهای "سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی" است و شعرای آیینی می توانند در این زمینه آثار خوبی خلق کنند.
حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی افزود: افرادی همانند حاج قاسم به دلیل اینکه وصل به معنویت بوده و در راه دفاع از آب و خاک جان خود را فدا کردهاند هیچگاه نام و یادشان فراموش نمی شود و همه ما نیز باید از هر راهی تلاش کنیم که جامعه بویژه نسل جوان با سیره و سلوک این افراد بیشتر آشنا شوند.
وی از شعرای آیینی و اهل بیت حاضر در این همایش خواست در آثار خود به بیان خصوصیات اخلاقی، رفتاری و تلاشها رشادتهای حاج قاسم و بزرگان دیگری که برای این نظام و انقلاب تلاش کردند، بپردازند.
حاج قاسم شهید محور مقاومت
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این همایش با بیان اینکه حاج قاسم شهید محور مقاومت است، برگزاری همایش شعر منطقهای "مرد میدان" بهانه ای برای یادآوری رشادت ها، بی خوابی ها و ازخودگذشتگیها سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی است.
علی اصغر دریایی با بیان اینکه گرامیداشت و پاسداشت شهدا امری واجب است، گفت: بی شک اگر دلاوری های سپهبد حاج قاسم و یاران با وفایش نبود الان ما در این استان از امنیت و آسایش برخوردار نبودیم.
وی در ادامه یادآور شد: استفاده از زبان هنری شعر برای توصیف رشادتها و جانفشانیهای رزمندگان دفاع مقدس بویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شناخت و معرفی این شخصیت بزرگ بسیار مهم و تاثیرگذار است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: شعر آیینی تنها یک روایت نیست بلکه یک فرهنگ و مکتب و دارای مفاهیم اخلاقی، توحیدی و ولایی است، لذا از شعرای آیینی انتظار می رود بیش از پیش در اشعار خود به بزرگان دین و کسانی که در راه دین، نظام و انقلاب جانفشانی کردند، بپردازند.
دریایی با اشاره به اینکه در این دوره استقبال بسیار خوبی از دومین دوره همایش"مرد میدان" از سوی شاعران نسبت به دوره اول شد، گفت: در مجموع ۱۳۹ اثر از ۸۴ شاعر به دبیرخانه این همایش ارسال شد که در این همایش از هشت نفر در بخش شعر کردی و فارسی تقدیر می شود.
معرفی برترینها
در این همایش و در بخش شعر فارسی محسن کلهر مقام اول، ناصر دوستی مقام دوم و وحید اشجع و علی کاوند به صورت مشترک مقام سوم را از آن خود کردند و الهام عبدالملکی و سید باقر موسوی نیز شایسته تقدیر این بخش شناخته شدند.
در بخش شعر کُردی نیز یزدان بابایی اول شد و علی قیسوندی نیز به عنوان شایسته تقدیر این بخش معرفی شد.
در این همایش همچنین از خانواده شهید بامدی، خانواده شهید اردلان و خانواده شهید آذربار از شهدای مدافع امنیت تقدیر شد.
داوران این همایش علی احسان فریدونی، علی اصغر عظیمی مهر و عیسی فلاحی نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر شما