به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن اردستانی روز سهشنبه در جلسه بررسی مشکلات حوزه کشاورزی پاکدشت که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: شهرستان پاکدشت به دلیل واقع شدن در منطقه کم آب و با وجود کمبودهای حوزه آب زراعی، در طول سالهای گذشته به سمت کشت گلخانهای حرکت کرده و امروز بیش از یک هزار و ۲۵۰ هکتار از اراضی این شهرستان با کشت گلخانهای اداره میشود.
وی اظهار داشت : کمبود منابع آبی باعث شده تا از ۲۳ هزار هکتار اراضی قابل کشت شهرستان پاکدشت، تنها ۱۷ هزار هکتار آن زیر کشت انواع محصولات زراعی، باغی و گلخانهای رود و این مهم، گذر از کشاورزی سنتی و حرکت از کشاورزی سطح باز به سمت گلخانه را لازم میکند.
وی افزود: کشت محصولات زراعی، صیفیجات و گل و گیاه در محیط گلخانهای باعث میشود تا راندمان استفاده از آب موجود افزایش یافته، مبارزه با آفات و بیماریهای گیاهی مدیریت شده و با افزایش میزان اشتغال و کاهش هزینههای تولید، کشاورزی اقتصادی و به صرفه شود.
اردستانی تصریح کرد: بیشترین میزان کشت گلخانهای شهرستان پاکدشت مربوط به گل و گیاه است از این رو، پاکدشت پایتخت گل و گیاه کشور بوده و بیش از ۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم در این حوزه مشغول به کار میباشند .
وی تکمیل طرح مهم فاز دوم انتقال پساب تصفیه شده جنوب تهران به دشت ورامین و پاکدشت را عامل اصلی رفع مشکل کمآبی منطقه اعلام کرد و افزود: با تلاش دولت سیزده و در جریان بازدید رئیس جمهور از محل اجرای این طرح، سرعت اجرای فاز دوم انتقال پساب تصفیه شده جنوب تهران افزایش یافته و قطعا با تکمیل آن، حجم قابل توجهی از آب به اراضی کشاورزی پاکدشت اختصاص پیدا میکند.
فرماندار پاکدشت با اشاره به سفر رئیس جمهور به این شهرستان و تأکید بر لزوم توسعه صنعت گردشگری حوزه گل وگیاه گفت: حوزه کشاروزی و گلخانه پاکدشت علاوه بر تولید محصولات کشاورزی و ایجاد فرصت شغلی مستقیم در این حوزه، در توسعه صنعت گردشگری نیز نقش به سزایی ایفا میکند و ساکنان مناطق مختلف استان تهران و مسافران استانهای شرق کشور و به ویژه زائران حرم امام رضا(ع) میتوان اوقات خوبی را در بازدید از گلخانههای منحصر به فرد گل وگیاه پاکدشت سپری کنند.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما