سالانه ۵.۵ میلیون نفرساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در یزد ارائه می‌شود

یزد - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد گفت: سالانه پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت انواع آموزش‌های فنی و حرفه ای از طریق بخش دولتی و خصوصی در استان به علاقه مندان این مهارت‌ها ارائه می‌شود.

به گزارش ایرنا، مجید حق جو روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: این میزان آموزش از طریق ۱۵ مرکز دولتی و ۷۰۰ آموزشگاه آزاد در قالب ۳۰۰ رشته به مهارت آموزان ارائه شده است.

وی اظهار کرد: نیازهای مهارتی در استان بیش از آموزش هایی است که به متقاضیان ارائه شده و این اداره کل بر اساس امکانات موجود، آموزش های مهارتی را دنبال می کند و در این راستا نیز از ظرفیت خیرین استفاده می شود.

حق جو ادامه داد: آموزش های فنی و حرفه ای در صورتی که با کیفیت مناسب انجام شود، باعث حفظ نیروی انسانی و تامین تخصص های مورد نیاز بازار کار می شود .

وی یادآور شد: هم اکنون ۷۰۰ آموزشگاه فنی و حرفه ای در استان با سرمایه های شخصی ایجاد شده و این مراکز آموزش مهارتی را به افراد علاقه مند ارائه می کنند.

حق‌جو ادامه داد: با مذاکراتی که با کمیته امداد، بهزیستی و برخی صندوق ها انجام شده است، مجوزهای مشاغل خرد خانگی با ارائه گواهینامه های فنی و حرفه ای صادر می شود، زیرا اگر فردی بدون مهارت وام دریافت کند، فردی مقروض و بدهکار بانکی خواهد شد اما اگر مهارت داشته باشد، می تواند در کسب و کار خود موفقیت کسب کند .

وی با تاکید بر هم افزایی میان دستگاه های آموزشی و بخش صنعت گفت: در این زمینه اداره کل فنی و حرفه ای استان با توجه به نیاز صنعت بخش قابل توجهی از رشته های آموزشی خود را تعریف می کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد ارائه آموزش در رشته های دانش بنیان را از رویکردهای استان دانست و افزود: باید آموزش ها را مشاغل نو تطبیق دهیم و در این راستا با بنیاد نخبگان مکاتباتی انجام شده است.

حق جو از فعالیت مجمع خیران فنی و حرفه ای استان از چهارم بهمن ماه امسال خبرداد و گفت: دانشجویان و جوانان با استعدادی در جامعه وجود دارد که در صورت حمایت ،می توانند با مهارت آفرینی اتفاقات خوبی را در زمینه اقتصادی رقم بزنند و در این مسیر مجمع خیران می تواند گره گشا باشد.

ارائه آموزشهای مهارتی به افراد کم بضاعت

عضو هیات مدیره مجمع خیران فنی و حرفه ای استان یزد نیز گفت: این مجمع تنها به دنبال ارائه آموزش به افراد علاقمند است زیرا معتقدیم آموزش ها می تواند به افراد کم توان نظیر مردان از کار افتاده، زنان سرپرست خانوار و افراد کم بضاعت خدمت ارائه کند.

توران سنجری از رسانه ها به عنوان مبلغ این مجمع یاد کرد و گفت: باید با همدلی، شرایط را برای مهارت آموزی افراد جامعه به ویژه اقشار کم توان مالی فراهم کرد.

بخش قابل توجهی از نیروی انسانی استان در رشته های مختلف صنعتی و معدنی جذب شده و ارائه این آموزش ها نیاز بازار کار این استان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha