۲ اسفند ۱۴۰۱، ۹:۰۸
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 85036011
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نخستین مجوز برگزاری دوره گردشگری غذا در کردستان صادر شد

سنندج- ایرنا- سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان صادر شد.

به گزارش ایرنا، منصور مهرزاد روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامه‌ریزی کرد که یکی از زیرساخت‌های توسعه گردشگری، گردشگری غذا است.

وی افزود: استان کردستان از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که با برنامه‌ریزی در این حوزه می‌توان گردشگری غذایی را در استان توسعه داد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان ادامه داد: در این راستا و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده دوره‌هایی مرتبط با گردشگری خوراک استان توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این اداره‌کل برگزار خواهد شد.

وی افزود: این دوره‌ها به‌صورت کوتاه مدت و با هدف ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذا، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا برگزار می‌شود.

مهرزاد ابراز امیدواری کرد: با بهره‌گیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان موثر باشیم.

تاکنون ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول (بناها، محوطه و تپه‌ها)، قنات و مکان‌های طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.

بیشتر بخوانید

غذاهای محلی کردستان گنجینه مغفول گردشگری

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha