به گزارش خبرنگار ایرنا، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در آیین پایانی این مسابقات گفت: راه نجات و رستگاری، مقابله با آسیب های اجتماعی، پیشرفت و تعالی جامعه و انسان سازی در واقع جز از مسیر قرآن کریم میسر نیست.
حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده با تمجید از راهبرد سازمان تامین اجتماعی کشور به جهت برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم افزود: دشمن نیز به خوبی این مساله را درک کرده است که اگر بخواهد ملتهای مسلمان را به اضمحلال بکشاند، باید جامعه اسلامی را از قرآن جدا کند.
وی بیان کرد: قرآن باید در متن جامعه، دانشگاهها، مدارس و دستگاه های اداری پیاده شود، چرا که اگر قرآن در سراسر زندگی ما جریان داشته باشد، دشمن را در مقابل تمام دسیسه هایش متوقف میکند.
امام جمعه بندرعباس اظهارکرد: رهبر معظم انقلاب بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآنی و اخیرا نیز بر تربیت هشت میلیون جوان مومن انقلابی تاکید کردند که تحقق این مطالبه عظیم رهبری میتواند جامعه ما را در مقابل همه توطئه های دشمنان واکسینه کند.
عبادیزاده، تصریحکرد: همه ما در قبال قرآن مسوول هستیم و اگر بودجه نهادهای فرهنگی که به تعبیری در حوزه فرهنگ تلاش میکنند به حوزه قرآن اختصاص پیدا کند چه بسا اثرات بسیار مطلوب تری در جامعه داشته باشد.
ترویج معارف اسلامی مزیت جامعه اسلامی است
مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان و رییس کمیته اجرایی بیست و چهارمین مسابقات سراسری قرآن سازمان تامین اجتماعی نیز در این مسابقات گفت: توسعه معارف اسلام مزیت جامعه اسلامی است و همه باید سعی کنیم به عنوان خادم قرانی آن را ترویج دهیم.
عباس اکبری افزود: خدمت به قرآن بسیار ارزشمند است و استان هرمزگان این آمادگی را دارد که به عنوان میزبان دائمی کنگره و مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن کریم ایفای نقش کند.
وی همچنین ضمن گزارشی از نحوه برگزاری این دوره از مسابقات به میزبانی هرمزگان اظهارکرد: این دوره از مسابقات، متفاوت با دورههای قبل است و آن وجه تمایز حضور خانوادهها در کنار کارکنان سازمان تامین اجتماعی است که جذابیت خاصی به این مسابقات بخشیده بود.
مسابقات قرآنی با آموزش تلفیق داده شود
ناظر عالی مسابقات سراسری بیست و چهارمین دوره قرآن کریم سازمان تامین اجتماعی ضمن ارزیابی مناسب برگزاری مسابقات قرآنی در بخش بانوان و آقایان، پیشنهاد داد: یک دوره آموزشی منسجم و متراکم در سراسر کشور به صورت حضوری و غیرحضوری برای جامعه قرانی سازمان برگزار شود و مسابقات آینده با این آموزشها تلفیق داده شود تا وضعیت حفظ ارتقا پیدا کند.
محمد بابایی همچنین به گنجاندن رشته صحیح خوانی قرآن به مسابقات افزود: در رشته های حفظ نیز تنها به حفظ پنج جز، ۱۰جز، ۲۰ جز و کل قرآن اکتفا نشود بلکه ضمن تاکید رهبر انقلاب به حفظ گسترده حفظ یک جز یا حتی سوره های خاص و پرکاربرد همچون (واقعه و یس) پیشنهاد می شود تا تعداد بیشتری مشتاق به حفظ شوند.
وی ضمن قدردانی از میزبانی شایسته استان هرمزگان از این مسابقات بیان کرد: یکی دیگر از نکاتی باید به آن توجه شود، مسابقات تقلیدی باشد، چرا که پایه و اساس قرآن تقلید است و این می تواند یک رشته محسوب شود.
بابایی ضمن ابراز امیدواری در سال آینده شاهد شرکت ۱۰ ها هزار نفر از خانواده سازمان تامین اجتماعی در مسابقات قرانی باشیم، پیشنهاد کرد: مسابقات قرآنی به صورت رقابت تیمی و خانوادگی برگزار شود و در پایان خانواده ای که بیشترین مجموع امتیازات را کسب کند، به عنوان برتر تجلیل شود.
معرفی برگزیدهها
در مرحله نهایی بیست و دومین دوره مسابقات قرآن کریم سازمان تامین اجتماعی که باحضور بیش از ۳۰۰ نفر آقایان و بانوان برگزار شد، در پایان در بخش آقایان، «رضا نادی» در رشته حفظ کل، «فواد نعیمای» از خوزستان حفظ ۱۰ جز ، «امیرمحمد حیدری» از قزوین حفظ ۲۰ جز ، «محمدعلی هاشمی» از خوزستان در رشته ترتیل و «عباس بحرینی» از قم در رشته تحقیق رتبه نخست را کسب کردند.
در بخش خواهران نیز «راحله ارجمند» از استان فارس در رشته تحقیق، «معصومه زلفخانی» از زنجان در رشته حفظ ۱۰ جز ، «سیده مهناز حسینی» از قزوین در رشته حفظ ۲۰ جز، «زینب شیخ» از اصفهان در حفظ کل و «زینب خنسیر» از بوشهر در ترتیل مقام نخست را به دست آوردند.
نظر شما