به گزارش ایرنا، مرتضی سعیدی زاده روز جمعه در حاشیه آیین پایانی پنجمین جشنواره ملی آسمان هشتم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مردمی شدن فعالیت های فرهنگی و هنری موجب تاثیرگزاری بیشتر آن در جامعه می شود.
وی با اشاره به شکل گیری جشنواره ملی آسمان هشتم در شهرستان میناب و روستای کردر رضوی، بیان کرد: زمانی که یک رویداد با ابتکار مردم یک روستا، پس از ۱۶ سال مداومت در برگزاری به یک جشنواره در سطح ملی تبدیل می شود و توسعه می یابد این بدان معنا است که هر اقدام فرهنگی مردم پایه ماندگار و از اثرگذاری بالایی برخوردار است.
مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه بنیادبین المللی امام رضا(ع) در راستای رسالتی که بر عهده دارد، به دنبال شکل گیری جریان های مردمی است، یادآورشد: از این هدف هم اکنون توسط مجموعه هایی نظیر آنچه در روستای کردر رضوی رخ می دهد، محقق شده اما ما به دنبال این هستیم که این جریان را تخصصی کرده و به صورت فراگیر در کل کشور توسعه دهیم.
سعیدی زاده گفت: پیشنهاد بنیاد بین المللی امام رضا(ع) این است که با همت مردم کردر رضوی و ظرفیت جشنواره مردمی آسمان هشتم جریان فرهنگی فاخری که در این روستا شکل گرفته در بوم همه روستاهای کشور گسترش یابد.
وی اضافه کرد: سرود، تئاتر خیابانی، تئاتر صحنه ای، تئاتر کودک ونوجوان و تعزیه از جمله رشته هایی است که ظرفیت آن در روستاهای کشور شناسایی شده و این امکان وجود دارد که هر کدام از این رشته ها در قالب یک جشنواره در یکی از روستاهای کشور برگزار شود و در نهایت آیین پایانی آن هر ساله در روستای کردر رضوی برگزار شود.
وی از پیگیری ایده جشنواره های روستایی امام رضا(ع) با محوریت روستای کردر رضوی خبرداد و اظهارکرد: بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در این راستا و برای شکل گیری جریان فرهنگی پایدار در حوزه گسترش فرهنگ منور رضوی، با مجموعه آسمان هشتم وارد تعامل شده و در این زمینه مجموعه حوزه هنری و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز درگیر می کند.
پنجمین جشنواره ملی «آسمان هشتم» که با شرکت ۳۰۰ هنرمند از دوم اسفند و با همت کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(ع) در روستای کردر رضوی میناب آغاز شده بود، با معرفی برترین های بخش سرود و تئاتر به کار خود پایان داد.