به گزارش ایرنا، دبیر علمی همایش روز سه شنبه در آیین آغاز به کار آن گفت: این همایش با هدف فراهم کردن زمینه مناسب برای کنکاش، تبادل افکار، اندیشههای محققان، استادان، مدیران، کارشناسان و خبرگان علمی و صنعتی برای شناخت اصولی و گسترده متقابل صنعت و دانشگاه، برگزار شده است.
مسعود گوهری منش افزود: معرفی نقش پژوهش و تحقیق در پیشرفت صنعت، ایجاد علاقه در شرکتها، سازمانها و نیز واحدهای مختلف مهندسی به موضوع پژوهش، معرفی مهندسان و صاحب نظران صنعت و دانشگاه به مسوولان، مدیران و سیاستگذاران، آشنایی و دستیابی به آخرین دستاوردهای مدیریت مهندسی در ایران و جهان، ایجاد همسویی و هماهنگی بین متخصصان و پژوهشگران در زمینههای مختلف مهندسی و بسترسازی برای استفاده از اصول مدیریت فناوری در توسعه صنعت کشور، از دیگر اهداف برپایی این همایش ۲ روزه است.
وی محورهای همایش را انرژی، خودرو، رباتیک، فناوری اطلاعات، مهندسی در رشتههای برق، صنایع، کامپیوتر، مکانیک، هوافضا، نانوتکنولوژی، آب، ژنتیک،
معماری و شهرسازی، هوش مصنوعی، طبیعت و کشاورزی عنوان کرد.
وی ادامه داد: از مجموع ۱۳۰ مقاله رسیده به دبیرخانه، ۱۰۰ مقاله پذیرفته شد که از این تعداد ۳۰ مقاله به صورت سخنرانی در قالب ۶ میزگرد و بقیه در قالب پوستر ارایه میشود.
دبیر علمی کنفرانس ملی کاربرد فناوریهای نوین در علوم مهندسی گفت:اینجانب و دکتر علی کوچی معاون پژوهشی دانشگاه تربتحیدریه در مدت برپایی همایش ۲ کارگاه مجازی برگزار می کنیم و هفته آینده نیز یک نشست تخصصی "علمی سیاسی آب" با محوریت پساب فاضلاب تربتحیدریه برگزار خواهد شد.
گوهریمنش با بیان این که همه ساله پنجم اسفندماه زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس این کنفرانس برگزار میشود افزود: امسال به دلیل آن که پنجم اسفند روز جمعه بود با تاخیر برگزار شد.
وی اظهار کرد: تمامی مقالات این کنفرانس در پایگاه علمی سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد.
۲ هزار و ۲۰۰ نفر دانشجو که ۶۰ درصدشان بانوان هستند در ۳۰ رشته تحصیلی دانشگاه تربتحیدریه مشغول کار هستند.
نظر شما