معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه این المپیاد با بیان اینکه برای ایجاد اقتصاد دانش محور و ثروت زا و توسعه محور باید دانش و مهارت را افزایش دهیم افزود: اقتصادی که توان تولید کالاهای و تکنولوژی بالا را نداشته باشد نمی تواند قدرت رقابت را در بازارهای داخلی وخارجی برای خودش ایجاد کند .
کلامی خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در زندگی فردی و اقتصاد ملی از این دور باطل بیرون بیاییم راه اصلی آن ارتقای بهره وری و سطح دانش فنی است.
وی اظهار کرد: این دانش می تواند کالاهایی را ایجاد کند که هم توان رقابت دارند و هم می تواند خود را به روز رسانی کرده و یک نیروی کار ساده را به یک فرد تولید کننده ثروت زا در جامعه تبدیل کند .
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی هم گفت: این المپیاد برای انتخاب اعضای تیم ملی مهارت کشور تا ۱۲ اسفند با حضور ۱۵۰ نفر از ۲۶ استان برگزار می شود .
علی مشایخی اعلام کرد: ۲۷ نفر در رشته طلا و جواهرسازی، ۱۷ نفر در رشته تراشکاری و فرزکاری، ۱۵ نفر در رشته تهویه، ۱۳ نفر در رشته کاشی کاری، ۱۳ نفر و ۱۲ نفر در رشته آجرچینی به همراه مربیان در المپیاد تبریز حضور دارند.
وی هدف از برگزاری این المپیاد ملی مهارت را شناسایی نخبگان، استعدادیابی و استعداد سنجی جوانان دانست و افزود: نفرات اول هر حرفه به طور مستقیم به اردوی تیم ملی مهارت اضافه و به مسابقات جهانی لیون فرانسه اعزام خواهند شد و نفرات دوم هم ۹ ماه در اردو خواهند بود.
مسابقات مهارتی همه ساله در ایران و با حضور جوانان زیر ۲۱ سال دارای مهارت در سه مرحله شهرستانی، استانی و کشوری انجام می شود و مدال آوران کشوری به رقابتهای جهانی راه می یابند.
نظر شما