به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ محمود علیفر روز سهشنبه در نشست خبری اظهار کرد: با اجرای برخی طرحهای ترافیکی از جمله یک طرفه کردن برخی خیابانهای اصلی و راه اندازی مانیتورینگ کنترل ترافیک با دوربینهای هوشمند ثبت تخلف در روزهای آینده بخشی از مشکلات رفع شود.
وی همچنین نقش مردم را در کاهش گرههای ترافیکی و خبرنگاران را در ارتقای فرهنگ رانندگی موثر دانست و گفت: استفاده بیشتر شهروندان از ناوگان حمل و نقل عمومی به جای خودروی شخصی در کاهش ترافیک موثر است.
سرهنگ علیفر به چهارشنبه آخر سال و اشتیاق برخی مردم از جمله جوانان به انجام کارهای خطرناک مانند استفاده از مواد آتشزا اشاره کرد و گفت: پلیس به هیچ وجه مخالف شادی مردم نیست به شرطی که شادمانی آنها مخل امنیت و آرامش دیگران نباشد.
وی اضافه کرد: برخی افراد با روشن کردن آتش و سوزاندن لاستیک مبادرت به بستن معابر اصلی میکنند که مشکلاتی را برای مردم ایجاد میکنند که پلیس با این اقدام مخالف و با متخلفان برخورد میکند.
فرمانده انتظامی گنبدکاووس با تاکید برضرورت آگاهی بخشی به جامعه بالاخص نسل جوان نسبت به عواقب انجام اقدامات مخاطره انگیز گفت: بهترین اقدام برای کاهش آسیبهای چهارشنبه آخر سال حضور خانوادهها در کنار فرزندان و مراقبت از رفتار آنها است.
سرهنگ علیفر افزود: مرکز بهداشت هم باید با تولید محتواهای مناسب از افراد آسیب دیده در چهارشنبه آخر سال، نسبت به عواقب آن به خانواده هشدار و به نوعی فرهنگ سازی کند تا نوجوان و جوان ما دچار نقص عضو نشوند.
فرمانده انتظامی گنبدکاووس همچنین از کمبود زیرساختها در نگهداری و ترک معتادان متجاهر در این شهرستان هم انتقاد کرد و گفت: درصورتی که مرکز ماده ۱۶ راه اندازی شود انتظامی در کمتر از چند ساعت تمامی معتادان متجاهر را جمع آوری میکند.
وی افزود: نکته مهم در بازگشت دوباره بهبود یافتگان موادمخدر این است که جامعه آنها را بپذیرد و در بکارگیری آنها در مشاغل اقدام کنند.
شهرستان گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.
نظر شما