به گزارش ایرنا به نقل از تاس، این عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا جمعه در «کنفرانس اقدام سیاسی محافظهکاران» گفت: به اوکراین پول ندهید.
این نماینده ایالت جورجیا ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین را متهم کرد که تلاش میکند آمریکاییها را به خصومت با روسیه بکشاند.
گرین با تاکید بر لزوم توقف کمک مالی و نظامی به اوکراین خطاب به زلنسکی گفت: بهتر است دست از سر دختران و پسران ما برداری. آنها قرار نیست در اوکراین بمیرند.
گرین به جناح راست حزب جمهوریخواه تعلق دارد و حامی دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکاست.
وی از قطعنامه کنگره برای توقف کمک به کییف حمایت کرد.
زلنسکی به رغم ادامه کمکهای گسترده غرب به اوکراین جمعه گفت که ارتش این کشور با کمبود توپخانه، مهمات، جنگنده و تانک مواجه است.
در همین حال، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا جمعه سی و سومین بسته کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار را اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این بسته کمک نظامی شامل مهمات بیشتری برای سامانههای راکتی هیمارس و توپخانههای هویتزرهای ارائه شده توسط آمریکا است که اوکراین به طور موثری از آنها در دفاع از خود استفاده میکند.
هر چند واشنگتن کمکهای گستردهای به اوکراین ارائه میکند تا علیه روسیه از آنها استفاده کند اما تارنمای پولیتیکو به نقل از منابع آگاه گزارش داد که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به رهبران کشورهای گروه «بخارست ۹» اعلام کرد که واشنگتن بدنبال تغییر رژیم در روسیه نیست.
پولیتیکو جمعه نوشت: بایدن ۲۲ فوریه (سوم اسفند) در نشست سران بخارست ۹ در لهستان که پشت درهای بسته برگزار شد، یادآوری کرد که هدف جنگ، پایان دادن به رژیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه نیست.
گروه بخارست ۹ متشکل از کشورهای بلغارستان، رومانی، اسلواکی، مجارستان، جمهوری چک، لهستان، لیتوانی، لتونی و استونی است که جناح شرقی ناتو را تشکیل میدهد.
بایدن در ماه مارس ۲۰۲۲ در سفر به ورشوی لهستان گفته بود که پوتین «نمیتواند در قدرت بماند» اما پس از این اظهارات کاخ سفید در تلاش برای اصلاح این گفتهها اعلام کرد که منظور بایدن این بود که پوتین نباید اجازه داشته باشد که بر همسایگان یا منطقه قدرتش را اعمال کند.
کاخ سفید مدعی شد: بایدن درباره قدرت پوتین در روسیه یا تغییر رژیم سخن نگفت.
به نوشته پولیتکو، گروه بخارست ۹ بشدت نگران تهدید پوتین بوده و تاکید میکند که تنها راه برای جلوگیری از حمله روسیه به کشورهای آنها فلج کردن مسکو است.
به گزارش پولیتیکو، این مساله بایدن را در موقعیت حساسی قرار داده است. او از یک سو تسلیحات زیادی به کییف فرستاده و گفته است که تا هر زمانی که لازم باشد در کنار اوکراین میایستد و از سوی دیگر مخالفت جمهوریخواهان آمریکا با مداخله بیانتهای کشورشان در جنگ اوکراین بیشتر میشود.
نظر شما