اسماعیل حسین زهی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سیستان و بلوچستان پایینترین شاخص گازرسانی در کشور را داراست و نسبت به سایر استانها، گازرسانی به این استان با وقفهای طولانی انجام شد، اما با وجود مشکلات گذشته طی سه سال اخیر باهمت دولت و مجلس تلاشهای مناسبی برای توسعه زیرساختهای شبکه گازرسانی در استان لحاظ شده است.
وی افزود: پیگیریها و تلاشهای مهم در بحث گازرسانی به سیستان و بلوچستان صورت گرفت و خوشبختانه اعضای کمیسیون تلفیق با پیشنهادهای ارائه شده در مبحث توسعه گازرسانی به استان موافقت کردند و پیرو مصوبات کمیسیون گازرسانی با اولویت سیستان و بلوچستان نیز در نشست بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در صحن مجلس با رأی بالای تصویب شد.
نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بخش ایرندگان با توجه به فاصله زیاد از مرکز شهرستان و مشکلات عدیدهای که مردم منطقه برای دسترسی به گاز مایع با آن مواجه بودند تصریح کرد: نیاز بود تا همزمان با سایر بخشهای شهرستان گازرسانی به این منطقه نیز اجرا شود، خوشبختانه پیگیریهای بسیار مثبتی صورت گرفت و اعتبارات لازم برای گازرسانی به مرکز بخش و تعدادی از روستاهای همجوار در فاز اول تأمین شد.
به گزارش ایرنا به همت دولت سیزدهم گازرسانی به ۷۵ هزار نفر از ساکنان شهر خاش سیستان و بلوچستان ۱۲ آبان امسال با حضور معاون وزیر نفت، استاندار، جمعی از قشرهای مختلف مردم و مسوولان این استان آغاز شد.
گازرسانی به خاش بطول ۱۰۴ کیلومتر از ایرانشهر به پالیزان با قُطر لوله ۲۰ اینچ و از پالیزان به خاش با قُطر لوله ۱۶ اینج به طول ۴۲ کیلومتر و انتقال گاز از خاش به میرجاوه به طول ۱۱۰ کیلومتر و با قُطر لوله ۱۰ اینچ انجام شده است.
نظر شما