امیر مقدم روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: آبرسانی در روستای تیس یکی از طرح های مهم هست که پیگیری جدی شده و امروز ۱۰۰ درصد این پروژه انجام و آماده بهرهبرداری است.
وی افزود: سیاستهای انقباضی که برای دیگر مناطق تعریف میشود را نباید برای منطقه آزاد چابهار هم لحاظ کرد، وظیفه منطقه آزاد چابهار محرومیتزدایی است و قوانین در این منطقه باید بومیتر شوند.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با اشاره به اینکه منطقه آزاد چابهار این ظرفیت و توانایی را دارد که به مرکز پزشکی، بهداشتی و آموزشی تبدیل شود، گفت: امروز اگر طرح جامع مستقل حل شود، زمین خواریها و سایر موارد به حداقل میرسد.
وی بیان کرد: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده بزودی طرح جامع مصوب خواهد شد با فولاد مکران شریک تجاری هستیم و امروز سهام این منطقه آزاد به ۶.۲ درصد رسیده است.
مقدم بیان کرد: رویکر ما در حوزه دانشگاهی باید عوض شود و به مرکز رشد و حوزه دانشگاهی بها و جایگاه داده شود تا مشکلات موجود از این طریق حل شود.
وی افزود: اعلام آمادگی شده که در منطقه آزاد چابهار مرکز تحقیقات بیماریهای گرمسیری شکل گیرد و به این موضوع کمک خواهیم کرد و از طرفی بسیار علاقه داریم که اینجا به یک هاب دارویی تبدیل شود.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار تاکید کرد: این توانایی که مناطق آزاد دارند هنوز ناشناخته است و چابهار میتواند قطب جراحی در سرزمین اصلی باشد.
وی با اشاره به اینکه منطقه آزاد چابهار این ظرفیت و توانایی را دارد به مرکز پزشکی، بهداشتی و آموزشی تبدیل شود،اظهارداشت: در بحث تامین زمین رایگان مثل ساخت بیمارستان جدید، تلاش کردیم که زمین لازم را فراهم کنیم و این سازمان حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای تامین زیرساختها کمک کرده است.
مقدم تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی چابهار باید با اولویت در منطقه آزاد راهاندازی شود، چون اعتقاد داریم که این توانمندی در حوزه دانشگاه بینالمللی وجو دارد و اگر نیاز به حمایت ما باشد، امکانات خودمان را برای تسهیل استقرار سریعتر و حرکت فعالتر دانشگاه اعلام میکنیم.
نظر شما