سرهنگ مهدی قاسمی روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: کاربران بدون تحقیق به اظهارات طرف مقابل حتی در صورت ارائه تصاویر هویتی، سجلی و شغلی اعتماد ننمایند.
وی افزود: استفاده از رمزهای ترکیبی برای تجهیزات دیجیتال همراه و تغییر دورهای آنها و بهروز کردن مستمر آنتیویروسهای معتبر میتواند در افزایش امنیت حریم خصوصی در فضای مجازی مثمر ثمر قرار گیرد.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر توصیه کرد: کلیک نکردن کاربران بر روی لینکهای با منابع ناشناس می تواند دست سارقین و مجرمین فضای مجازی را کوتاه نماید، همچنین تاکید می شود که تصاویر حریم خصوصی خود را در تجهیزات متصل به اینترنت ذخیره نکنید.
قاسمی به شهروندان گفت: برنامههای کاربردی بانکی و غیره از منابع معتبر دریافت کرده و موارد تبلیغ شده در شبکههای اجتماعی را دانلود ننمایند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر با اشاره به اینکه آگاهیبخشی و پیشگیری از وقوع جرائم در فضای مجازی از اولویتهای پلیس فتا است، اظهار کرد: در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک یا تهدید توسط مجرمان و اخاذان اینترنتی، موضوع را در اولین فرصت به پلیس اطلاع دهند و به صورت مستمر برای مطالعه اخبار جرائم سایبری و مصونیت از شگردهای مجرمانه به وب سایت www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
نظر شما