برج فناوری برای استقرار شتاب‌دهندگان در حال احداث است

تهران- ایرنا- مشاور مدیرکل مرکز دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: در حال احداث برج فناوری هستیم و به زودی شتاب دهندگان در آنجا مستقر می‌شوند.

به گزارش ایرنا محمود شایسته روز یکشنبه در آیین تجلیل از برگزیدگان علمی، نوآورانه و کارآفرینی شاهد و ایثارگر که در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد، بیان کرد: با تشکیل خانه های خلاق در کشور نیز فعالان در زمینه شتاب دهندگان شناسایی و ساماندهی می شوند.

وی با بیان اینکه تاکنون یکهزار استارتاپ شناسایی و داوری شده و پس از سه سال بیش از٥٠ تفاهمنامه با شرکت های دانش بنیان منعقد شده است، افزود: تاکنون رقابت خوبی بین ٢٠٠ استارتاپ جدید و ٥٠ استارتاپ قدیم شکل گرفته است.

مشاور مدیرکل مرکز دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر خاطرنشان کرد: ٣٠ درصد از استارتاپ ها خواهران هستند که باید به ٥٠ درصد برسد و سکان کشور را در دست بگیرند.

شایسته تاکید کرد: چهار بخش استارتاپی در بنیاد شهید وجود دارد و به دنبال همگرایی هستیم تا ایده به محصول تبدیل شود و ابن کار را با هم افزایی انجام دهیم.

در حاشیه آیین تجلیل از برگزیدگان علمی، نوآورانه و کارآفرینی شاهد و ایثارگر یک نمایشگاه از برخی محصولات استارتاپی برپا شد و شرکت کنندگان در این برنامه از آثار موجود دیدن کردند.

ربات اکسوپد برای راه رفتن دوباره افراد ضایعه نخاعی

ربات اکسوپد که برای راه رفتن دوباره افراد ضایعه نخاعی مورد استفاده قرار می گیرد یکی از محصو های استارتاپی ارائه شده در این نمایشگاه بود.

سید مصطفی حوائجی مخترع این دستگاه و مدیر عامل شرکت پداسیس در مورد این ربات به خبرنگار ایرنا گفت: ربات اکسوپد یک اسکلت بیرونی پایین تنه با اسم تجاری اکسوپد است وقتی معلول این دستگاه را می پوشد می تواند از روی صندلی بلند شود و راه برود، علاوه بر اثر روانی که برای وی در راه رفتن ایجاد می شود اثرات معنی داری در کاهش عوارض نشستن دائم دارد.

وی افزود: هر یک از این ربات ها در مراکز درمانی برای ٣٠ جانباز قابل استفاده است و استفاده از آن اثرات معنی داری در کاهش عوارض نشستن دائم برای ملولان دارد.

حوائجی خاطرنشان کرد: امسال قیمت ربات اکسوپد٩٥٠ میلیون تومان است که در مقایسه با نمونه خارجی قیمت آن یک پنجم است.

این مخترع ربات اکسوپد در خصوص حمایت نهادها و ارگان های دولتی از وی توضیح داد: معاونت علمی از شرکت های دانش بنیان حمایت مو برای خریدار دولتی بخشی از هزینه را پرداخت می کند و برای خریداران خصوصی تسهیلات لیزینگ در نظر می گیرند.

تولید سالانه ۱۰ هزار تن آهن اسفنجی

آهن اسفنجی یکی دیگر از اختراعاتی بود که در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفت.

نقدعلی علوی‌فرد مخترع روش های جدید برای تولید آهن اسفنجی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: سالانه ١٠ هزار تن آهن اسفنجی تولید و در داخل کشور به فروش می رسانیم و ایران داری رتبه اول تولید آهن اسفج در دنیا است.

وی افزود: حدف آب از فرایند تولید، استفاده از مواد اولیه باطله (صنایع فولاد و ذغال و حذف برخی از فرایندها) و کاهش ٥٠ درصدی هزینه تولید از شاخصه های بارز این محصول است.

علوی فرد با بیان اینکه چهار فرزند شهید هیات علمی و موسس و هیأت مدیره شرکت تولید کننده آهن اسفنجی هستیم و تاکنون بیش از ٤٠ جایز ملی و بین المللی برای این اختراع دریافت کرده ایم، توضیح داد: کار ما فروش دانش فنی در کنار محصول است تاکنون سه کارخانه تولیدی در زمینه آهن اسفنجی تاسیس کرده ایم و توانسته ایم برای ٢٠٠ نفر اشتغالزایی کنم.

کود و کپسول ارگانیک

مهدی رحیمی مخترع کود و کپسول ارگانیک نیز در مورد محصولش به خبرنگار ایرنا گفت: کود ارگانیک مایع از ضایعات گیاهی درست شده که اصلاح کننده خاک است و برای زراعت، مرتع، دیم و باغات استفاده می شود.

وی افزود: کپسول ارگانیک جنگل نیز برای افزایش بهروری آب در مناطقی که با کمبود آب مواجه هستند و اصلاح کننده خاک استفاده می شود.

محصولات ارتوپدی

محمد صادق بیات مخترع محصولات ارتوپدی درمانی نیز در مورد محصول خود گفت: این محصول برای افرادی که دچار دردها و گرفتگی های عضلانی و مفصلی هستند مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: درون این محصولات که به صورت کمربند پهن دوخته شده از داروهای گیاهی موثر در کاهش درد استفاده شده و فرد باید قبل از استفاده آن را داخل ماکرو ویو قرار دهد و پس از گرم شدن آن را بر روی قسمت مورد نظر ببندد.











اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha