۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵
کد خبرنگار: 3181
کد خبر: 85048515
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

تشکیل ۱۰ شورای تخصصی برای رادیو

۱۴ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵
کد خبر: 85048515
تشکیل ۱۰ شورای تخصصی برای رادیو

تهران- ایرنا- معاون صدا با ایجاد کارگروه ها و شوراهای تخصصی معاونت صدا، با هدف تحقق مطلوب «سند تحول رسانه ملی» در نگاه محتوایی تجدید نظر کرد.

به گزارش ایرنا از معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی از تشکیل ۱۰ شورای تخصصی در معاونت صدا خبر داد و گفت: شوراهای تخصصی معاونت صدا در ۱۰ حوزه موضوعی تخصصی با هدف تحقق مطلوب سند تحول رسانه ملی از طریق هم افزایی حداکثری و با استفاده از ظرفیت های عظیم و تجربیات ارزشمند موجود در معاونت صدا تشکیل شد.

وی با اشاره به موضوع هر یک از حوزه های تخصصی خاطر نشان کرد: هر یک از این شوراها به منزله قرارگاه تخصصی است و عبارتند از حوزه معارفی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، علم و فناوری، ورزشی، سلامت، تاریخی و تفریحات.

به گفته معاون صدا؛ دستور جلسات با در نظر گرفتن اولویت های ابلاغی از جانب شوراهای بالادستی ضمن ارتباط مستقیم با گروه های برنامه ساز مرتبط در شبکه های مختلف رادیویی به منظور هم افزایی بیشتر در رسانه ملی، با میزهای تخصصی و سرویس های مختلف معاونت سیاسی و شبکه های سیما در ارتباط است. این شوراها اعم از شورای معاونین سازمان، شورای قرارگاه جهاد تبیین، شورای اولویت های رسانه ای، شورای فرهنگی و شورای مدیران معاونت و دیگر مراجع ذیصلاح با پیشنهاد دبیر شورا و تایید رئیس شورا تعیین می شود.

بخشی زاده در ادامه با تشریح برخی از وظایف شوراها اذعان داشت: شناسایی دقیق، جامع و سیستمی وضع موجود برنامه های رادیویی همه شبکه ها در حوزه موضوعی محوله و بررسی میدانی و رصد ظرفیت ها و قابلیت های رسانه ای حوزه تخصصی در محیط پیرامونی بخشی از وظایف شوراهاست. علاوه بر اینها؛ شناخت و رصد مستمر رقبای رسانه ای فعال و تعاملات هم افزا و طراحی عملیات های رسانه ای مشترک از جمله دیگر وظایفی که به شوراها محول شده است.

معاون صدا خاطر نشان کرد: از دیگر وظایفی می توان به طراحی پیام و محورهای برنامه سازی در حوزه تخصصی و طراحی پویش ها، رویدادها و دیگر زمینه های مناسب برای کنشگری پیام گیران و مشارکت حداکثری آنها در فرایند مدیریت پیام اشاره کرد.

تشکیل ۱۰ شورای تخصصی برای رادیو

بخشی زاده افزود: برقراری ارتباط با کارگروه های تخصصی ستاد تحول سازمان به منظور بهره مندی از ظرفیت های کارشناسی و محتوایی و طراحی آرایش مطلوب رسانه ای معاونت صدا از دیگر وظایف پیش بینی شده شوراهاست.

وی همچنین از ایجاد بانک اطلاعات کارشناسان و صاحب نظران انقلابی در حوزه تخصصی خبر داد و گفت: برای بهره مندی همه شبکه ها و نهادها، بانک اطلاعات کارشناسان و صاحب نظران انقلابی در حوزه تخصصی ایجاد شود.

معاون صدا تصریح کرد: علاوه بر موارد ذکر شده، بسته های محتوایی تخصصی مناسبتی برای بهره مندی دیگر شبکه ها و داوری ایده های برنامه سازی تهیه شود و با قرارگاه ستادی صدای مردم و باشگاه مرکزی رادیو همکاری شود.

ترویج عدالت گستری، هویت محوری و شتاب دهی به پیشرفت کشور

وی افزود: امید است در راستای تحقق مطلوب سند تحول رسانه ملی هر یک از شوراهای تخصصی در تعامل شایسته با نهادهای مختلف دینی درون و برون سازمانی، اهداف و ماموریت های همچون ترویج عدالت گستری، هویت محوری و شتاب دهی به پیشرفت کشور نقش شایسته خود را ایفا کنند.

همچنین ؛ سیاست های اجرایی و عملیاتی برنامه سازی برای ساخت برنامه های محوله در شبکه های رادیویی در چارچوب طرح قرارگاه رسانه ای صدای مردم تهیه و تدوین شود.

معاون صدا با تاکید بر اینکه برای مشارکت حداکثری نخبگان و عموم مردم باید برنامه ریزی مستمر صورت پذیرد، افزود: با به کارگیری ظرفیت های فناوری های نوین و شبکه های اجتماعی و طراحی خلاقانه و نوآورانه برای ارتقای محتوایی و هنری برنامه ها، با شبکه سازی و ایجاد ظرفیت می توان از مشارکت حداکثری نخبگان و عموم مردم بهره مند شد.

وی همچنین از ظرفیت سازی بر تعامل با سایر رسانه ها خبر داد و افزود: ظرفیت سازی برای تعامل با سایر رسانه ها اعم از تصویری، مکتوب و مجازی به منظور هم افزایی در تولید پیام و افزایش بیشتر مخاطبان از جمله وظایف محوله به دبیران شورای تخصصی معاونت صداست.

باید از افکار عمومی صیانت شود

بخشی زاده با تاکید بر اینکه باید از افکار عمومی صیانت شود، خاطر نشان کرد: در برابر تحریکات و تبلیغات رسانه های بیگانه باید از افکار عمومی صیانت و از تاثیرپذیری آحاد مخاطبان از باورها و جهان بینی غیر دینی پیشگیری کرد.

همچنین؛ تلاش برای افزایش برنامه های تعاملی با مشارکت مخاطبان به منظور دریافت و تولید ایده های نو در طراحی و تولید برنامه و اهتمام ویژه به پشتوانه پژوهشی متقن در تولید برنامه ها با همکاری مدیریت پژوهش معاونت از دیگر اقداماتی که دبیران شوراهای تخصصی در معاونت صدا می بایست، پیگیر باشند.

بخشی زاده در پایان با بیان زمان تشکیل جلسات یادآور شد: جلسات شورا به صورت حضوری حداقل ماهی یکبار برگزار می شود، اما تعاملات به صورت مستمر در شبکه های اجتماعی داخلی به صورت برخط برقرار است. همچنین؛ خطوط رسانه ای، سیاست ها و اولویت های برنامه سازی از طریق گروه های تخصصی و میزهای پژوهشی توسط مدیران شبکه های متولی مدیریت و راهبری خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha