حسین عباسنژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مسیر این شناور از دورن جنگلهای حرا عبور میکند که یک مسیر گردشگری است، ضمن اینکه تلاطم آب در آن مسیر به گونهای است که کمترین میزان مشکل را ایجاد میکند.
وی ادامه داد: بندر خمیر هم به بندرعباس نزدیک بوده و میتوان در زمانی که هوا برای تردد بین بندرعباس و قشم توسط شناورهای مسافری مساعد نبوده دریا مواج است و همچنین برای کسانی که دچار دریازدگی میشوند از این مسیر استفاده کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: ارزیابی خطر مسیر بندرعباس به جزیره هنگام که مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دریایی در خصوص راهاندازی آن صحبت کرده درحال انجام بوده و ممکن است برای ظرفیت بندر حقانی مشکل ایجاد کند، البته برای راحتی و رفع مشکلات مردم و کمک به توسعه گردشگری سعی میشود، اینکار انجام شود.
عباسنژاد با اشاره به در پیش بودن طرح سفرهای نوروزی از ۲۵ اسفندماه جاری آغاز تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۲ افزود: در مجموع ۱۲ مسیر تردد مجاز برای اطمینان گردشگران و مسافران در نظر گرفته شده که برای فعالیتهای مسافری استفاده میشود و این از اسکلههای مسافری زیر نظر اداره بنادر و دریانوردی جدا است.
بندر خمیر در فاصله ۹۵ کیلومتری جنوب غربی بندرعباس و ۱۱۰ کیلومتری شرق بندرلنگه واقع شده است که در کنار یکی از مهمترین تالابهای کشور به نام تالاب خورِخوران با وسعتی حدود یکصد هزارهکتار قرار دارد.
طبق اعلام اداره کل محیط زیست هرمزگان؛ این تالاب بزرگترین تالاب استان هرمزگان بوده که با حفظ آن از سوی اهالی این منطقه و وجود هممرزی شهری با ۳۵ کیلومتر نوار ساحلی تالابی، تاکنون کوچکترین تعرضی به این پهنه زیست محیطی گزارش نشده است.
شهر طبل در فاصله ۷۲ کیلومتری غرب شهر قشم و روبروی بندر خمیر واقع شده و در کنار جنگل های مانگرو (حرا) قرار دارد.
مساحت این جنگلها حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار تخمین زده شده که مهد انواع گوناگون آبزیان پرندگان و دوزیستان است.
بخش حَرّای قشم متشکل از ۲۳ روستا در تاریخ پنجم دیماه سال ۱۳۹۷ به بخش حَرّا و روستای طَبل به عنوان مرکز این بخش به شهر ارتقا یافت.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما