در دوره‌های آموزش جنگ ترکیبی و براندازی خارج از کشور چه گذشت؟

براندازی نرم و جنگ ترکیبی علیه ایران دستور کار جدی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا بوده و از آنجا که این کار نیازمند شرکا و شبکه‌ای در داخل کشور است، دوره‌های آموزشی جنگ‌های ترکیبی و براندازی در خارج از کشور برای عوامل میدانی داخل کشور توسط کارگزاران سرویس جاسوسی CIA برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه امنیتی دفاعی ایرنا، نمایشگاه تبیینی «روایت میدان» که به همت وزارت اطلاعات برگزار شده و به تبیین پشت‌پرده‌ها و نقش‌آفرینی دشمنان در حوادث و اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ می‌پردازد از امروز در تهران آغاز به کار کرد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی در سلسله مطالبی به برخی از محورهای مهم مطالب ارائه شده در این نمایشگاه می‌پردازد.

یکی از اقدامات مهم ایالات متحده آمریکا طی سال‌های گذشته برنامه‌ریزی گسترده برای زمینه‌سازی براندازی نرم جمهوری اسلامی ایران بوده که البته این موضوع یعنی براندازی دستورکار ۴۴ ساله ایالات متحده بوده است. با اینحال طی سال‌های اخیر دستور کار جدی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا براندازی نرم و جنگ ترکیبی علیه ایران بوده است و به همین منظور از آنجا که برای اینکار نیازمند شرکا و شبکه‌ای در داخل کشور بودند، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی جنگ‌های ترکیبی و براندازی در خارج از کشور برای عوامل میدانی خود در داخل کشور کرده‌اند.

وزارت اطلاعات با رصد دقیق اطلاعاتی تحرکات موسسات همکار ستاد نفوذ، نشانه‌هایی از برنامه‌ریزی جدی و مستمر با هدف تاثیرگذاری در لایه‌های مختلف اجتماعی به ویژه در حوزه‌های مربوط به زنان را کشف می‌کند که بنا است در قالب برگزاری دوره‌هایی این برنامه پیش برود.

مرکز فرماندهی و هدایت این دوره‌ها در وزارت امور خارجه آمریکا قرار دارد و متولی برگزاری آن نیز سرویس جاسوسی CIA است که این سرویس نیز برگزاری دوره‌ها را به شبکه‌ای از موسسات و سازمان‌های همکار خود می‌سپارد.

از جمله مهمترین محورها و مفادی که در این دوره‌ها آموزش داده می‌شود، موارد زیر است:

۱- شبکه‌سازی در موضوعات گوناگون

۲- توانمندسازی زنان

۳- تولید بهانه‌های حقوق بشری علیه ایران

۴- توانمندسازی سندیکاهای تحت امر

۵- آموزش وجوه مختلف نافرمانی مدنی

۶- پرورش رهبران جوان گوش به فرمان

۷- کنشگری به اصطلاح مدنی

۸- خبرنگاری و خبرسازی در دوره بحران

۹- آموزش جنبش‌های آنلاین

۱۰- آموزش وکالت برای حمایت از پروژه‌های آمریکایی

۱۱- دوره‌های حمایتی از حقوق گروه‌های منحرف جنسی

۱۲- آموزش مدیریت فرآیند مطالبه برای تغییر قوانین

۱۳- احداث کلینیک حقوقی القای ناکارآمدی دستگاه قضا

۱۴- تعریف نقش برای فعالین مدنی برای کودتاهای رنگین

۱۵- ترویج شهروند خبرنگاری مورد نیاز آمریکا

۱۶- شبکه‌سازی از عناصر مشهور و تاثیرگذار اجتماعی و مدنی

۱۷- آموزش امنیت ارتباطات در فضای مجازی

برابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، دوره‌های فوق در کشورهای ترکیه، امارات، هلند، ارمنستان، گرجستان، مالزی، اندونزی، تایلند، جمهوری چک، آفریقای جنوبی، ایتالیا و جزیره سیشل برگزار می‌شوند و افرادی از داخل ایران برای شرکت در این دوره‌ها به صورت رایگان به این کشورها اعزام می‌شوند.

با اینحال موسسات و سازمان‌های برگزار کننده این دوره‌ها نیز از جمله نکات قابل توجه است که عمدتا تحت عناوینی چون حقوق بشر و ... فعالیت می‌کنند.

سازمان‌ها و موسساتی چون اتحاد برای ایران، عدالت برای ایران، سازمان تحقیقات آیرکس، سازمان خانه آزادی، اسمال مدیا، بنیاد سیامک پورزند، ائتلاف ایمپکت ایران، سازمان تواناتک، بنیاد عبدالرحمن برومند و کانون مدافعان حقوق بشر از جمله کارگزارن سرویس جاسوسی CIA در برگزاری این دوره‌ها بوده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha