به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایرنا، سید عزتالله ضرغامی روز سهشنبه در مراسم اختتامیه رویداد ملی پارسونا که در محل سالن اجتماعات این وزارتخانه برگزار شد، افزود: آثار خوبی به این رویداد رسیده است. کارها یکی از یکی قشنگتر و زیباتر بود. قبل از این نیز آثار را دیده بودم و قبول دارم که انتخاب این شخصیتها کار سختی است.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: از داوران و شرکت کنندگان تشکر میکنم. برای همین همه ۱۵۰ نفری که هیات انتخاب آثار آنها را انتخاب کردهاند، از جایزه خوبی برخوردار خواهند شد.
ضرغامی با اشاره به اهمیت ثبت این آثار و حفظ این رویداد افزود: از مدیرکل روابط عمومی وزارتخانه میخواهم که کتاب آثار به سرعت منتشر شود.
وی اظهار داشت: در همین مدت کوتاه استعدادهای شرکتکنندگان را دیدم و واقعا از ارائهای که آنها انجام دادند لذت بردم. اعتقاد دارم که پارسونا یک حرکت خوب برای یک کار گسترده فرهنگی برای نوجوانان است.
ضرغامی گفت: با برگزاری این رویداد مشخص شد که استعدادهای بسیار خوبی وجود دارد و خوشبختانه با فراخوانهایی که داده شده مشخص شد چقدر در این حوزه استعداد وجود دارد که باید قدر همه آنها را دانست.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خاطرنشان کرد: بهمنظور ارج نهادن به تلاش شرکتکنندگان، همه شرکتکنندگان کارت شناسایی افتخاری دریافت میکنند و همه این افراد جزو همکاران افتخاری ما در وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خواهند بود.
«پارسونا» میتواند ایران را هرچه بهتر به دنیا معرفی کند/ مسیر «پارسونا» بازنده ندارد
مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، در رویداد نهایی اولین جشنواره شخصیتپردازی پارسونا، امروز را نه اختتامیه بلکه افتتاحیه و آغاز مسیری برای معرفی ایران همچنین خلق کارکترهایی دانست که قصههای هزار و یک شب ایران را روایت میکنند. این مسیر بازنده ندارد و تمام کسانی که در این رویداد حضور داشتهاند همگی برنده هستند.
حسن میثمی ادامه داد: پارسونا میتواند ایران را هرچه بهتر به دنیا معرفی کند و با تبلیغات ناجونمردانهای که علیه ایران میشود، مبارزه کند.
خردورزی اولین نکته فرهنگ غنی ایران است
فاطمه بنیادی رویداد مسابقه ملی شخصیتپردازی پارسونا با اشاره به اهمیت خردورزی در شاهنامه فردوسی، افزود: خردورزی اولین نکته فرهنگ غنی ایران است. همه آنچه که در افسانهها، قصهها میشنویم و میبینیم با خرد ما معنا میشود و این رویکرد را ما در پارسونا سرلوحه قرار دادیم.
وی شرکتکنندگان این رویداد را میراثبانان فرهنگی کشور دانست که با حضور آنها این حوزه بزرگتر و جدیتر شده است، شما نشان دادید که چگونه میراثفرهنگی کشور و جاذبههای کشور، صنایعدستی و هنرهای سنتی را به دیگران نشان دهیم و این باارزشترین اتفاق پارسونا است.
بنیادی درباره روند این رویداد توضیح داد: در شهریورماه ۱۴۰۱ فراخوان پارسونا اعلام شد و فراتر از آنچه انتظار داشتیم مورد استقبال قرار گرفت و در کنار دانشگاه صنعتی شریف این رویداد را در اکوسیستمی نوآورانه پیش بردیم.
دبیر رویداد مسابقه ملی شخصیتپردازی پارسونا ادامه داد: ۵۹۰ اثر به دبیر خانه رسید و پس از آن مدرسه مجازی پارسونا با دعوت از ۱۵۰ گروه به صورت مجازی راهاندازی شد. پس از آن به انتخاب هیئات انتخاب ۲۳ گروه به بوتکمپ پارسونا دعوت شدند.
در ادامه هیات داوران متشکل از مهین جواهریان پیشکسوت انیمیشن، بابک نکویی کارگردان و استاد حوزه انیمیشن و حامد جعفری کارگردان انیمیشن روی سن آمدند و شرکتکنندگان به ارائه آثار خود پرداختند.
نظر شما