سند مخاطرات مشترک بین هلال احمر و برق تبریز تدوین شد

تبریز- ایرنا- رئیس جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی از تدوین سند مخاطرات مشترک بین جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی و شرکت توزیع نیروی برق تبریز خبر داد و گفت: هدف از تدوین سند مخاطرات مشترک افزایش تعامل برای موضوع اسکان و درمان اضطراری است.

به گزارش ایرنا، حمید منجّم روز سه شنبه در دیدار با مدیر عامل و مدیران برق تبریز افزود: اولین درخواست پس از وقوع زلزله تامین اسکان بازماندگان حادثه است، به همین دلیل قبل از هر چیز نیازمند نصب چادر اضطراری و تامین برق آن هستیم.

وی ادامه داد: آذربایجان‌شرقی بر روی یکی از خطرناک‌ترین و فعال‌ترین گسل‌های زلزله قرار دارد و باید همیشه آماده مقابله با بلایای طبیعی، کاهش خطرات و تنش های بعد از آن باشیم.

منجِم با تاکید بر اینکه نیروهای داوطلب هلال احمر به صورت شبانه‌روزی به مردم خدمت می‌کنند، افزود: در حال حاضر ساخت هفت پایگاه امداد و نجات جدید در استان تمام شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با تاکید بر اهمیت برق‌رسانی در مواقع بحرانی گفت: تامین برق و روشنایی مناطق حادثه‌دیده نقش مهمی در بهبود کیفیت و تسریع در انجام عملیات امدادی دارد.

عباس حسامی افزود: وجود برق، علاوه بر آن که کیفیت عملیات امداد و نجات را بهبود می‌بخشد، شرایط درمان آسیب‌دیدگان را نیز تسهیل می‌کند.

وی گفت: انتقال انرژی برق به دلیل دارا بودن انعطاف و قابلیت جابجایی به راحتی می تواند در مواقع بحرانی قبل از انرژی های آب و گاز محقق شود.

حسامی با بیان اینکه توزیع مویرگی شبکه برق مشترکین تبریز، اسکو و آذرشهر توسط شرکت توزیع نیروی برق تبریز صورت می‌گیرد، افزود: در حال حاضر خدمت‌رسانی به یک میلیون و ۸۰ هزار مشترک توسط این شرکت انجام می شود.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق تبریز، نیز در این دیدار، گفت: شرکت توزیع نیروی برق تبریز به عنوان یک شرکت خدمات‌رسان همواره در موقع بحرانی در کنار هلال احمر گام برداشته است .

عبدالله جعفریان با اشاره به حضور گروه اعزامی برق تبریز به مناطق زلزله‌زده خوی از لحظات ابتدایی، به عنوان استان معین انجام وظیفه کرده، گفت: تیم اعزامی شرکت به مدت ۲ هفته در این شهرستان حضور یافته و به تامین روشنایی مراکز اسکان اضطراری پرداخت.

وی با اشاره به تجربه موفق برق تبریز از حضور در زلزله ورزقان، کرمانشاه و خوی، از اعلام آمادگی این شرکت برای اعزام به مناطق زلزله‌زده در داخل کشور و خارج کشور خبر داد.

رئیس گروه مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز نیز در این دیدار بر ضرورت تبادل امکانات و برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک بین برق تبریز و جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی تاکید کرد.

ناصر عبائی حق افزود: ارتباط تنگاتنگ بین برق تبریز و هلال احمر به عنوان ۲ نهادی که از لحظات ابتدایی در مواقع بروز حوادث حضور می‌یابند، ضروری است، به همین منظور برق تبریز می‌تواند با در اختیار قرار دادن تیم واکنش سریع در اختیار هلال احمر، اعزام ژنراتور جهت تامین برق اضطراری اسکان جمعیت هلال احمر استان و تامین روشنایی محل استقرار کمپ، ارائه مشاوره‌های فنی و تخصصی در حوزه برق، آموزش عمومی دوره های برق کاری به مسئولین کمپ‌ها در بهبود انجام فرایندها کمک کند.

وی از مجموعه هلال احمر آذربایجان شرقی خواست تا با برگزاری دوره‌های آموزش عمومی و تخصصی در خصوص اقدامات قبل، حین و پس از بحران، دوره‌ امداد و نجات، دوره‌ کمک‌های اولیه عمومی و تخصصی و همچنین شناسایی نقاط امن در محوطه‌ ساختمان‌های ستادی و امورهای بهره‌برداری و مهم‌تر از همه تامین ملزومات اسکان اضطراری، به توانمندسازی نیروهای برق تبریز در ارائه خدمات در صورت بروز حوادث احتمالی یاری رساند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha