به گزارش خبرنگار ایرنا، از ماهها قبل بزرگانی در شهر بندرعباس به دنبال تدارک مراسمهایی ویژهای بودند؛ مراسمی که شاید ایده اصلی آنها خود جوانان باشند؛ «ازدواج آسان مهدوی»؛ ازدواجی به سبک زندگی منتظرانه...
از جایجای هرمزگان آمده بودند؛ جوانهایی با لباس طلبگی و عمامه سفید و مشکی، برخی دامادها کت و شلواری و در بینشان هم دامادهایی بودند که به رسم و آداب محلی خود لباس سفید بلوچی به تن داشتند و نوعروسانی که همه چادر سفید گلیگلی بر سر داشتند و دوشادوش همسفران زندگیشان با قلبی لبریز از عشق و محبت مقدم میهمانان که برای آنها در جوار یکی از نوادگان اهل بیت(ع) دعای خوشبختی و سبزبختی میکردند را گرامیداشتند.
میز و صندلیهای زیادی در محوطه امامزاده چیده شده بود اما برخی از میهمانان این مراسم بر روی پلهها نشسته بودند تا از آن بالا بهتر بتوانند صحنه زیبای راه رفتن زوجها از رواق امامزاده تا جایگاهی که از قبل با صندلیهایی که با ربانهای آبی(جای دامادها) و صورتی(جای عروسها) تعیین شده بود، تماشا کنند.
«قَد قامتِ» عشق
صدای دلنشین آیات ستایشگر انسان از لسان «یوسف جعفرزاده، قاری ممتاز هرمزگانی» دلها را برای پرواز به طریق آرامش سوق داد؛ آرامشی که شاه دامادها و نوعروسان محفل امشب برای الگو شدن سبک زندگی مهدوی از این به بعد باید، بال برای پرواز همدیگر باشند.
پرچمهای «ایران، یامهدی و اللهم عجل لولیک الفرج» که خود گویای من زندهام به عشق تو ای ایران و ای صاحبالزمان که در کنار بوی اسپند در دست دختران و پسران نوجوان که به یک بزم به صرف زیارت دعوت شده بودند، در دلها «قد قامتِ» عشق قیامت کرده بود و صدایی غرایی که این بیت «قیامت قامت و قامت قیامت، قیامت میکند این قدّ و قامت، مؤذّن گرببیند قامتت را، به قد قامت بماند تا قیامت» را به عشق قامت دلربای مهدی(عج) و به میمنت این بزم باشکوه تقدیم عروس و دامادهایی کرد که همنوا با میهمانان جشن خود به احترام نام وطن، سرود ملی را تماشایی خواندند.
شرایط ازدواج را آسان کنید
حجتالاسلام نادر حقیقی، مدیر حوزه علمیه هرمزگان از جانب تمامی عروس و دامادها از تلاشهالی خالصانه دستاندارکاران برگزاری این جشن عاشقانه در شام میلاد حضرت بقیهالله، مهدی موعود(عج)، قائم آل محمد(ص)، صاحبالامر و خاتمالاوصیا قدردانی کرد.
وی برگزاری این جشن را الگویی برای خانوادهها در ترویج ازدواجهای آسان و سبک زندگی مهدوی دانست و به خانوادهها گفت: چه خوب است که برای ازدواج جوانان حداقلها و شرایط آسان را مدنظر قرار دهید.
در ادامه این بزم عاشقانه، مدیحهسرایی مداح اهل بیت(ع) با این بیت که «آرزوی هرکی خوشحال و شاده؛ خوشبختی این عروس و داماده»رونق خاصی به کِل و چاک(صدایی با حرکت تند زبان و همزمان فاصله میان دو انگشت شست و سبابه بین دهان و بینی قرار می گیرد و دست زدن) زنان و دختران و خانوادههای عروس و دامادها داده بود.
این جشن یکساعته که مراحل پایانی خود را طی میکرد، به مرحله خطبه خوانی رسید و «حجتالاسلام مجتبی» مدیر حوزه علمیه خواهران کشور و حجتالاسلام محسن ابراهیمی امام جمعه شهرستان میناب خطبه خوانهای در این جشن شدند.
خانواده سالم مقدمه ظهور
مدیر حوزه علمیه خواهران کشور نیز با تبریک ماه شعبان با قرائت آیه ۲۱ سوره روم «وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْواجاً لِتَسْکُنُوا إِلَیْها وَ جَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً برای شما از جنس خودتان جفتی بیافرید که در کنار او آرامش یابید و میان شما عشق و محبّت و مهربانی قرار داد»، تشکیل خانواده سالم را مقدمه ظهور دانست.
«حجتالاسلام مجتبی» افزود: خانواده مهدوی خانوادهای است که آرامش و رفقات میان اعضای آن برقرار است و از اختلافات پرهیز میکنند و میل به ارزشهای معنوی را در خود تقویت میکنند.
وی با بیان اینکه چنین خانه و خانواده رنگ و بوی عشق و اطاعات از خدا میدهد و برای امام زمان(عج) سرباز تربیت میکند.
پایان بخش جشن «ازدواج آسان مهدوی» در امامزاده سید مظفر بندرعباس با اجرای گروه سرود عشاقالحسین(ع)، نورافشانی و اهدای هدایی زوجین همراه بود.
امامزاده سید مظفر(ع) در بندرعباس نوه نسل چهارم امام موسی کاظم علیه السلام است که در بین مردم این استان جایگاه رفیعی دارد.
نظر شما