اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پروژه نیمه تمام ترمینال فرودگاه آبادان

آبادان - ایرنا - پروژه نیمه تمام ترمینال جدید فرودگاه آبادان با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال تکمیل می‌شود.

به گزارش ایرنا بزرگترین سالن فرودگاهی جنوب غرب کشور بهمن ماه ۱۳۹۹ با حضور معاون اول وقت رییس جمهور دولت دوازدهم در فرودگاه بین المللی آیت‌الله جمی آبادان با اعتبار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال افتتاح شد ولی عملا این طرح که نیمه کاره بود از آن بهره‌برداری نشد.

طرح احداث ترمینال جدید فرودگاه آبادان با مساحت هفت هزار و ۲۰۰ مترمربع، ساختمان جنبی به مساحت هزار متر مربع، محوطه سازی به مساحت ۳۵ هزار متر مربع به صورت مشارکت ۵۰ درصدی منطقه آزاد اروند و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اجرا شده بود.

معاون فنی و زیربنایی وقت سازمان منطقه آزاد اروند اعلام کرد: ترمینال جدید فرودگاه آبادان، ظرفیت پذیرش مسافر این فرودگاه ۸۰۰ هزار نفر در سال افزایش می‌یابد.

معود شمخانی بیان کرد: ساختمان VIP و CIP ترمینال قدیم، بازسازی و محوطه سازی فرودگاه، خرید سیستم کمک ناوبری فرودگاه ILS، تعویض دستگاه ناوبری DVOR، ایجاد ۱۵ هکتار فضای سبز و احداث برج های روشنایی مسیر فرودگاه از بخش های ترمینال جدید فرودگاه آبادان محسوب می‌شوند.

وی افزود: مجزا شدن پروازهای داخلی و خارجی، ترمیم و بازسازی دیوارهای اطراف فرودگاه، ترمیم باند دوم فرودگاه، بهسازی برج مراقبت و تعریض و زیباسازی بلوار مسیر فرودگاه از دیگر اقدامات صورت گرفته در این فرودگاه است اما عملا این طرح پس از افتتاح سالن به دلیل ناقص بودن، از آن استفاده نشده است.

طرح به زمین مانده ترمینال فرودگاه آبادان ۴۵۰ میلیارد ریال تکمیل می‌شود

مدیر فرودگاه آیت‌الله جمی آبادان از پیش بینی ۴۵۰ میلیارد ریال برای اجرا و تکمیل ترمینال جدید و محوطه سازی و راه دسترسی به فرودگاه آبادان خبر داد.

جواد شمالی‌نژاد به خبرنگار ایرنا گفت: تمامی مراحل برگزاری مناقصه و دریافت اسناد آن برابر قانون در حال اجرا است و پس معرفی پیمانکار این طرح در مدت زمان هفت ماه اجرا خواهد شد.

به گزارش ایرنا، ‌ فرودگاه بین‌المللی آبادان که با نام فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله جمی آبادان نیز شناخته می‌شود، جزو اولین فرودگاه‌های ایران است که در سال ۱۳۲۰ توسط شرکت ملی نفت ایران و به دلیل وجود پالایشگاه آبادان احداث شد و با رونق گرفتن آبادان و خرمشهر فرودگاه نیز توسعه یافت.

این فرودگاه دارای ۲ باند فرود است که طول باند بزرگ تر آن ۳ هزار و ۱۰۴ متر است که ظرفیت هشت هواپیمای پهن پیکر را به‌طور هم‌زمان در رمپ مسافری داراست و از آنجا که این فرودگاه با استانداردهای جهانی ساخته شده است ظرفیت پذیرش هواپیماهای بزرگ مانند بوئینگ ۷۴۷، ایرباس ۳۴۰ و هواپیماهای بزرگ تر را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha