به گزارش ایرنا، جابر ابوالفتح زاده روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت فرا رسیدن روز شهدا، اظهار کرد: این قانون از سال ۱۳۹۹ در استان اجرایی شده است که در سال اول تعداد ۵۹ نفر، در سال دوم دو هزار و ۳۸۱ نفر و در سالجاری نیز تعداد دو هزار و ۶۴۳ نفر از مشمولان ماده قانونی فوق در دستگاه های مختلف اجرایی تبدیل وضعیت شدند.
وی توجه به اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را بسیار مهم خواند و با تاکید بر اینکه اجرای این قانون در اولویت و دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران دارد، افزود: بدون تردید اجرایی شدن مفاد این قانون مهم و حیاتی می تواند بسیاری از مشکلات و معضلات موجود جامعه ایثارگران را حل و فصل کند.
ابوالفتح زاده تکریم و رعایت شان و منزلت جامعه ایثارگری را یکی از اهداف مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران دانست و با بیان اینکه در این زمینه گام های اساسی طی دولت سیزدهم برداشته شده است، یادآور شد: احیای فرهنگ ایثار و شهادت، زنده نگه داشتن یاد و نام شهدای دفاع مقدس و تلاش برای استفاده از امکانات جامعه و بنیاد برای ارتقای سطح معیشت و رفاه ایثارگران از دیگیر اهداف این مجموعه است.
وی از ثبت رسمی نام تعداد ۱۰ هزار شهید در آذربایجان شرقی خبر داد و اظهار کرد: این تعداد شهید گلگون کفن دوران هشت سال دفاع مقدس و پس از آن دوران در یکهزار و ۱۶۵ گلزار شهدای شهرها، بخش ها و روستاهای استان آرمیده اند که هر یکی از گلزارها در حقیقت مکانی معنوی برای مردم و نظام جمهوری اسلامی به شمار می رود.
ابوالفتح زاده با اشاره به اینکه شهدا برای دفاع از آرمان های اصیل انقلاب اسلامی و برای سربلندی ایران اسلامی جان شیرین خود را فدا کردند، ادامه داد: آنان از تمام هستی خود، خانواده، شیرینی زندگی دنیوی رها شده و به معنویت کامل رسیدند تا امروز ما در امنیت و آسایش زندگی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تکریم و احترام خانواده های معظم شهدا و جامعه ایثارگری برای همه مسئولان و مردم واجب است، گفت: مبادا در گذر زمان و زندگی ماشینی و دنیوی غبار فراموشی بر شهدای گرانقدر سایه افکند که در این صورت باید دانست که بیراهه می رویم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی به برنامه های این نهاد برای گرامیداشت روز شهدا، افزود: تجلیل از مقام شامخ شهدا و والدین آنها، عطرافشانی و غبار روبی از مزار شهدا در تمام شهرستان ها، تجلییل از خادمان شهدا و خبرنگاران فعال در حوزه ایثار و شهادت و نیز اجرای برنامه های مختلف و متنوع فرهنگی و هنری از جمله این برنامه ها است.
ابوالفتح زاده همراهی خبرنگاران و رسانه های استان با فعالیت هایی بنیاد شهید و امور ایثارگران را بسیار خوب و مهم خواند و با بیان اینکه درصدد افزایش تعاملات در این رابطه هستیم، اظهار کرد: باید توجه داشت که توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت تنها از طریق رسانه های گروهی حاصل می شود.
وی تامین مسکن و اشتغال ایثارگران و فرزندان آنان را از چالش های اصلی و مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران برشمرد و یادآور شد: در حال حاضر بسیاری از فرزندان ایثارگران با تحصیلات عالی بیکار بوده و حتی تعدادی از ایثارگران از نوبد مسکت در مذیقه هستند که تلاش می شود این مشکلات به انحای مختلف حل و فصل شود که این امر با همکاری و مساعدت سایر ارگان ها و دستگاه های اجرایی میسر می شود.
نظر شما