«علیرضا نظری» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: نشستی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد که در این نشست، توضیحاتی در خصوص وضعیت دانشکده علوم قرآنی خمین ارایه شد.
وی یادآور شد: این دانشکده از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان مرکزی و هدیه ایشان به زادگاه امام راحل است و از سال ۱۳۹۰ تاکنون، توانسته دانشجویانی در رشته علوم و قرآن حدیث پرورش دهد.
نماینده مردم خمین در مجلس یازدهم ادامه داد: برخلاف ظرفیتها و موفقیتهای علمی و فرهنگی این دانشکده در سطح ملی، استانی و شهرستانی در۲ سال اخیر، ظرفیت تخصصی آن کاهش پیدا کرده بود.
نظری اظهار داشت: متقاضیان زیادی برای تحصیل در دانشکده علوم قرآنی خمین وجود دارد و ظرفیت اسکان خوابگاه این دانشکده، ۲۵۰ دانشجو است.
وی گفت: خمین به عنوان شهرستان محروم، فاقد تحصیلات رایگان در مقطع کارشناسی ارشد بود در حالیکه امکانات و متقاضی برای تحصیل در دورههای تکمیلی در دانشکده علوم قرآنی این شهرستان وجود دارد.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی افزود: انتظار است با راهاندازی مقطع کارشناشی ارشد در دانشکده علوم قرآنی این شهرستان، زمینه توسعه فرهنگی این خطه بیش از پیش فراهم شود.
خمین در جنوب استان مرکزی واقع است و این شهرستان دارای دانشگاه پیام نور، آزاد، علوم پزشکی و علوم قرآنی است.
نظر شما