به گزارش ایرنا، سید قاسم موسوی روز یکشنبه در حاشیه غرس نهال در شهرستان ماهنشان، اظهار کرد: طرح کاشت ۱۰۰ هزار اصله نهال به مناسبت یکصدمین سال تاسیس جمعیت هلال و در هفته منابع طبیعی در سطح کشور برنامه ریزی شده بود.
وی یادآور شد: به همین دلیل و در آخرین روز از هفته منابع طبیعی، کاشت این تعداد نهال به طور همزمان در شهرستان های زنجان، ابهر، خدابنده، خرم دره، طارم، ماهنشان و ایجرود انجام شد.
به گفته این مسوول، بیابان زدایی و گسترش پوشش گیاهی در مناطق شهری و نیز کاهش میزان دی اکسید کربن با کاشت گونه های گیاهی متناسب با اقلیم هر منطقه از اهداف کاشت نهال توسط جمعیت هلال احمر به شمار می رود.
موسوی افزود: با توجه به اینکه یکی از اهداف نهضت صلیب سرخ و هلال احمر در جهان و کشور ما حفاظت از زندگی و سلامت انسان ها، محیط زیست و منابع طبیعی به شمار می رود، بر همین اساس عملیات کاشت نهال همه ساله در سطح استان زنجان انجام می شود.
وی ادامه داد: در این راستا نیز جمعیت هلال احمر زنجان با مشارکت داوطلبان و جوانان که طیف وسیعی از این مجموعه را تشکیل می دهند همه ساله به منظور حفظ و نگهداری از منابع طبیعی اقدام به کاشت نهال می کنند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان خاطرنشان کرد: سهمیه استان امسال از پویش کاشت ۱۰۰ هزار نهال، ۲ هزار نهال بود که در نهایت ۲ هزار و ۸۰۰ نهال به منظور توسعه فضاهای سبز، حفاظت از زندگی و سلامت انسان ها کاشته شد.
به گفته موسوی، براساس برنامه ریزی های به عمل آمده اعضای جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر سراسر کشور امروز در ۱۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه ۱۰۰ هزار نهال را غرس کردند.
سازمان ها نسبت به نگهداری از درختان دقت کافی داشته باشند
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: پویش امروز تمرینی برای طرح مردمی "کاشت یک میلیارد درخت در سطح کشور" بود که آغاز آن از سال ۱۴۰۲ خواهد بود.
سیدحسن حسینی اضافه کرد: با توجه به موفقیت این پویش امیدواریم طرح مردمی کاشت درخت هم با موفقیت اجرایی شود.
وی تاکید کرد: مهمتر از تولید و کاشت نهال، نگهداری و آبیاری سال های اولیه استقرار نهال ها در زمین است که این مساله بایستی توسط سازمان ها و افرادی که متولی کاشت آنها هستند مورد توجه جدی قرار گیرد.
نظر شما