محمدصادق صادقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین ۶۰ پایگاه شهری و جاده ای، پایگاه اورژانس هوایی، مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات اورژانس استان، واحد مدیریت بحران دانشگاه و مرکز پایش مراقبتهای درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان برای این شب آمادگی کامل دارد.
وی افزود: جدای از این بر تعداد نیروهای متخصص و پرستاری در بیمارستان امام علی(ع) بجنورد نیز افزوده شده است تا بدون هیچ مشکلی به شهروندان خدمات رسانی شود.
صادقی ادامه داد: استقرار اتوبوس آمبولانس و سایر آمبولانس ها در مکان های پر تردد مرکز استان و شهرستان ها از دیگر اقدامات پیش بینی شده اورژانس خراسان شمالی برای شب چهارشنبه پایان سال است.
وی با بیان اینکه ارتقای سطح آگاهی مردم از عوامل اصلی برای پیشگیری از حوادث چهارشنبه پایان سال است، گفت: آگاهیها، نگرش، اعتقادات و باورهای افراد در مورد هر موضوعی نظیر حوادث چهارشنبهسوری عوامل مستعدکننده رفتار سالم و پیشگیری از این حوادث را تشکیل میدهد به گونه ای که این عوامل در فرد ایجاد انگیزه میکند تا رفتار خود را تغییر و از بروز این حوادث جلوگیری کند.
رییس مرکز مدیریت حوادث، بلایا و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: در واقع هر اندازه افراد درباره آسیب های جبران ناپذیر نظیر ترقه، مواد منفجره و آتش بازی بیشتر بدانند در این صورت از احتمال وقوع این حوادث پیشگیری کنند.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارد.
اکنون ۶۰ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری در خراسان شمالی فعال است.
نظر شما