به گزارش خبرنگار ایرنا قاسم غریبآبادی چهارشنبه شب در نشست با جمعی از خبرنگاران در خصوص اجرای طرح ملی خدمات بشردوستانه سازمان جوانان به مسافرین نوروزی اظهار کرد: مشارکت اعضا در فعالیت بشر دوستانه از دیگر اهداف این طرح است.
وی بیان کرد: کمک به جذب و رونق گردشگری در قالب معرفی صنایع دستی استان و معرفی جاذبههای دیدنی و گردشگری گلستان و تلاش در جهت نگهداشت مسافر در این استان بخشی دیگر از اهداف اجرای طرح بیان شده است.
وی یادآور شد: طرح ملی خدمات بشردوستانه سازمان جوانان به مسافرین نوروزی همزمان با سراسر کشور از فردا پنجشنبه ۲۵ اسفند ماه تا ۱۳ فروردین ماه سال ۱۴۰۲به اجرا در میآید.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: برای اجرای این طرح در این ایام تعداد هفت پست ثابت نوروزی شامل ناهارخوران گرگان، پلیس راه بندرگز - نوکنده، اسکله بندرترکمن، آبشار کبودوال علیآبادکتول، برج قابوس گنبدکاووس، مقبره خالدنبی کلاله و مینودشت از ورودی کلاله در نظر گرفته شده است.
غریبآبادی افزود: همچنین ۶ پست سیار و سحاب برای اجرای این طرح در شهرستانهای گرگان، کردکوی، آزادشهر، آققلا، گمیشان و مراوهتپه پیشبینی شده است.
وی عنوان کرد: حضور اکیپ سحاب، پویش بهرفت و آموزش مهارتهای ترافیکی و امدادی، فضای دوستدار کودک، جشنواره عکس و فیلم کوتاه بشردوستی، پویش چلچراغ و رفیق خوشبخت ما، خیمههای نماز و موارد دیگر مرتبط با حوزه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر برای این ایام در قالب خدمات به مسافران پیشبینی و برنامهریزی شده است.
وی در بخش دیگری از این گفت و گو بیان کرد: جمعیت هلال احمر طرح ملی امداد و نجات نوروزی سال ۱۴۰۲ را از امروز ۲۴ اسفند ماه آغاز کرده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه می یابد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: انجام عملیات نجات جان آسیبدیدگان، دسترسی - دستیابی و رهاسازی مصدومین و آسیبدیدگان و تثبیت و ارائه کمکهای اولیه درمانی به مصدومین در کنار انتقال ایمن آسیبدیدگان و مصدومان بخشی از شرح خدمات در نظر گرفته شده قابل ارائه در این طرح است.
غریبآبادی تصریح کرد: تامین و برپایی سرپناه اضطراری برای آسیبدیدگان، تامین و توزیع بستههای غذایی اضطراری برای آسیبدیدگان در صورت نیاز و شرایط خاص، انتقال اجساد، انتقال از داخل چاه، عملیات غواصی و انتقال جسد مغروقین از اعماق محیطهای آبی که جزو وظایف جمعیت هلال احمر نیست، هم در این طرح دیده شده است.
وی بیان کرد: همکاران ما در شعبه های ۱۱ گانه شامل بندرگز و ترکمن، کردکوی، گمیشان، گرگان، آققلا، علیآبادکتول، آزادشهر، گنبدکاووس، کلاله و مینودشت در کنار یک دفتر نمایندگی جمعیت هلال احمر در مراوهتپه به صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات به هموطنان هستند.
وی عنوان کرد: پایگاههای امداد و نجات قرق، زیارت، چهارباغ، آققلا، زرینگل، ششآب، خوشییلاق، ایمر، اینچهبرون، تنگراه، چاتال، سه راهی گالیکش، نوکنده، اسکله دریایی ترکمن، درازنو و النگ کردکوی هم در آمادگی کامل هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: پنج پست موقت امداد و نجات گمیشان، دلند، مراوهتپه، خالدنبی و توانا خواهران در کنار مرکز کنترل و هماهنگی عملیات EOC استان مستقر در معاونت امداد و نجات، ۱۱ کشیک اضطراری امداد و نجات شعب تابعه، ERT مستقر در این شعب، پایگاه امداد و نجات هوایی روبروی استادیوم ورزشی روستای کریمآباد گرگان و تیم واکنش سریع مرکز استان در کنار مرکز نگهداری سگهای جستجو و نجات (آنست) مستقر در مرکز امداد هوایی نیز برای این ایام در نظر گرفته شده است.
غریبآبادی افزود: در اجرای این طرح روزانه ۱۲۰ نیروی انسانی، ۲۱ دستگاه آمبولانس، ۱۰ خودروی نجات، ۲۷ دستگاه وانت دو و تک کابینکمکدار، یک خودرو فرماندهی عملیات ارتباطات، ۱۵ دستگاه موتورسیکلت - موتورلانس، ۱۱ ست هیدرولیک نجاتست و همچنین تلفن اضطراری ندای امداد با شماره ۱۱۲ به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به درخواستهای امدادی حادثهدیدگان احتمالی است.
نظر شما