عینالله کشاورز ترک روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری و در راستای نظارت بر حسن انجام کار، وظایف بازرسی ها به صورت قانونی صورت گرفت، تصریح کرد: امسال هفت هزار و ۸۰۰ مورد بازرسی عمومی و موردی از شرکت ها مبتنی بر آیین نامه حفاظت فنی و بهداشت کار صورت پذیرفت و نسبت برنامه ریزی ها خود نیز ۱۳ درصد افزایش داشتیم.
وی، مشاغل سخت و زیان آور را یکی از حوزه های فعالیت بر این اداره کل دانست و افزود: بررسی ۲ هزار و ۴۰۰ مورد درخواست رسیدگی در قالب ۸ هزار عنوان شغلی، تنها گوشه ای از فعالیت های این اداره کل در سال جاری بود که سعی داشتیم تا پرونده ای برای سال بعد باقی نماند.
وی از برگزاری ۱۰ هزار و ۱۹۵ نفر ساعت آموزشی در بخش ایمنی کارگری و کارفرمایی و افزایش ۲۸ درصدی این موضوع نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و یادآور شد: تعامل و برنامه های قابل قبولی نیز در این زمینه با سازمان فنی و حرفه ای استان قزوین داشتیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین، حوادث ناگوار منجر به فوت را یکی دیگر از مسایل مهم این بخش دانست و گفت: از ابتدای سال تاکنون تنها یک مورد فوتی در استان قزوین به ثبت رسیده است و در همین رابطه با کاهش ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال روبرو بودیم.
کشاورز ترک اضافه کرد: در حوزه معرفی به دستگاه قضایی و در بخش ایمنی و بهداشت کار با افزایش ۳۰۰ درصدی پیگیری های قضایی کارفرمایان متخلف مواجه بودیم زیرا این بخش به عنوان یک از ضرورت های این اداره کل در کاهش حوادث ناشی از کار به حساب می آید.
وی با اشاره به اینکه در حوزه روابط کار ۳۵۰ تشکل کارگری و کارفرمایی در سطح استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۱۸۰ نماینده کارگری، ۶۸ انجمن صنفی کارگری، ۵۰ انجمن صنفی کارفرمایی، ۳۸ شورای اسلامی کار، ۶ کانون کارگران بازنشسته، چهار کانون انجمن های صنفی کارگری، ۲ کانون انجمن های صنفی کارفرمایی و ۲ مجمع نمایندگان کارگری و کانون شوراهای اسلامی از جمله این تشکل ها هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین اضافه کرد: کانون های بازنشستگی یکی دیگر از بحث هایی که از ضرورت بالایی نیز برخوردار بوده و تلاش داریم تا در بخش حق، حقوق و مطالبات این قشر در استان به صورت ۱۰۰ درصدی عمل کنیم و در حال حاضر نیز با شکل گیری کانون کارگران بازنشسته، فعالیت ها به بهترین شکل در حال جریان است.
نظر شما