به گزارش خبرنگار ایرنا، سید احمد عبودتیان روز پنجشنبه در شورای اداری استان اظهار کرد: مشکلات کشور بسیار است اما در دولت سیزدهم تلاش برای برطرف کردن دغدغهها ادامه دارد.
وی افزود: منابع محدود است با برای برطرف کردن آن در نظام مقدس جمهوری اسلامی شیوه ای برای حکمرانی وجود دارد، الگوی پیروزی انقلاب اسلامی بزرگترین الگوی انقلاب مردمی است.
وی ادامه داد: در جنگ هشت ساله در مقابل بسیاری از کشورها ایستادگی کردیم، این در شرایطی رخ داد که بنیصدر مسوول بود و ارتش پالایش نشده بود و تنها با اجرای حکمرانی از سوی امام خمینی منجر به پیروزی شد.
عبودتیان گفت: نهادسازی در زمان امام خمینی (ره) و اکنون اجراسازی در زمان رهبر معظم انقلاب در کشور حکمرانی شد، سبک زندگی ها تغییر کرده اما مردم تغییر نکردند و پشتیبان انقلاب اسلامی هستند.
وی اظهار کرد: در زمان شهادت حاج قاسم سلیمانی نظرسنجی شد و بیش از ۹۸ درصد به این شهید بزرگوار اعتقاد داشتند که نشان از گام برداشتن از در مسیر انقلاب است.
وی ادامه داد: اکنون در دور دوم سفرهای رییسجمهور مصوبات مردمی رسیدگی میشود و باید به مرحله اقدام برسد، در تصمیمگیری ها مردم مشارکت دارند نظیر انتخابات ، اما باید در برخی تصمیم سازی ها هم مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه توجه به گفتمان سازی در کشور ضروری است، گفت: حکمران ها باید متوجه الگوها با تراز انقلاب اسلامی باشند همچنین ایجاد حلقه های میانی و رفع موانع قانونی در دستور کار قرار گیرد. حلقههای میانی باید ظرفیت های ادارات را شناسایی کنند تا موانع برطرف شود.
عبودتیان افزود: برای تحقق دولت اسلامی، دولتمردان باید مسلمان واقعی باشند؛ یعنی مراقبتها و اخلاق اسلامی داشته باشند. در عین حال باید سازوکار اسلامی داشته باشیم.
وی اضافه کرد: در دهه هفتاد انحرافاتی اتفاق افتاد و با مکانیزم تفکر حکمرانی غربی، بسیاری از نهادهای مردمی و انقلابی حذف شدند؛ رهبر معظم انقلاب در مقابل این انحرافات با تأکید بر حرکتهای جهادی بخشی از این نهادهای مردمی را بازسازی کردند که در قالب بسیج سازندگی و ارودهای جهادی ادامه یافت.
وی اظهار کرد: بنای ما در شبکه دستیاران مردمیسازی دولت، استقرار تشکیلات مردمی ، انقلابی از پایین به بالا است، کسانی که برای این منظور انتخاب شدهاند، افرادی میدانی هستند.
وی با اشاره به مقدمه قانون اساسی جمهوری اسلامی و تأکید بر اینکه هر فرد دستاندرکار و مسوول رشد و ترقی جامعه است، افزود: ۶۰ درصد از زنان و ۴۰ درصد از مردان در زمان طاغوت بیسواد بودند و امام خمینی (ره) برای حل این معضل فرمان دادند افراد باسواد به بیسوادها خواندن و نوشتن یاد دهند و بیسوادان هم از آنها تمکین کنند؛ همین تدبیر امام موجب شکلگیری نهضت سوادآموزی و رشد چشمگیر باسوادی در جامعه شد.
نظر شما