محمدمهدی اسماعیلی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار حوزه دولت ایرنا درباره اقدامات انجام شده در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۴۰۱ گفت: این وزاتخانه در ۱۴۰۱ برنامه تحولی کاملی داشت که بیش از ۸۵ درصد برنامهها این حوزه محقق شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از مهمترین اقدامات دستگاه متبوع خود را مردمی سازی فرهنگ و هنر عنوان کرد و توضیح داد: فرهنگ و هنر باید مردمی شود زیرا خوشایند نیست زمانی که در جشنواره ای وارد میشوید، ۹۰ درصد فیلم ها در یک مناطق خاصی از تهران تصویربرداری شوند و تنها به مسائل و سبک زندگی یک عده خاصی توجه کنند و نسبت به گذشته مردم بی توجه باشند.
اسماعیلی در ادامه اضافه کرد: حوزه فرهنگ و هنر در ۱۴۰۱ به مردمی سازی فرهنگ و هنر عینیت بخشید که در پی آن در حوزه سینما از استانهای مختلف برترین فیلم ها را شاهد بودیم و در تئاتر هم در همه استانها جشنواره فجر برگزار شد و به عبارتی در سالی که گذشت، عدالت فرهنگی به بار نشست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این را هم گفت که در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر اتفاقهای مهمی رخ داد و در فضایی که دشمن تلاش داشت تا چهره حوزه فرهنگ و هنر را از بطن مردم جدا کند، شکست خورد به طوری که در اسفند ماه شاهد برگزاری ۱۸۰ کنسرت و در جشنواره فیلم فجر در یک هفته شاهد حضور ۴۰۰ هزار تماشاگر در اکران سینماهای مردمی در تهران بودیم.
اسماعیلی دپیلماسی فرهنگی و هنری را نیز مهم دانست و در ادامه به دیدارهای مختلف با همتایان خود در ایران و سایر کشور ها اشاره کرد و گفت: در این یک سال دهها ملاقات با وزیران فرهنگی برخی کشورها داشتم که هر سفر بین ۲ تا ۳ تفاهم نامه عملیاتی به امضا رسید و در تهران هم میزبان هشت وزیر بودم.
وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی درباره کارهای ناتمام حوزه فرهنگ و هنر در ۱۴۰۱ توضیح داد که تکمیل زیرساخت های فرهنگی و تغییر چهره فرهنگی هنری از حالت لاکچری و فانتزی و دست نیافتنی به سمت مردمی از اقدامات ناتمام است که امیدواریم این بخش تکمیل شود.
اسماعیلی مهمترین برنامه حوزه وزارت فرهنگ در سال ۱۴۰۲ را برگزاری نمایشگاه بزرگ قرانی عنوان کرد و گفت این نمایشگاه را به جشنواره بزرگ فرهنگی،هنری، دینی تبدیل کردیم در مصلای تهران و بخشی از استان ها برگزار می شود و ظرفیت این جشنواره ۲ برابر ظرفیت قبلی است که در بیش از ۵۰ هزار مترمربع برگزار میشود که بعد از آن نمایشگاه بزرگ کتاب برگزار خواهد شد.
نظر شما